Akcija

Opel Специјална Понуда

Најдете го вашиот Opel дилер

АКЦИСКИ ЦЕНОВНИК.

Дознајте повеќе.

Сите љубители на Opel кои сакаат да почувствуваат возење со врвен автомобил, удобност,комфор и сигурност, сега имаат прилика да ги остварат своите сништа. Комапанијата Opel на сите им дава можност да ги допрат ѕвездите бидејќи најсјајната од нив е, Astra, сега достапна по изворедни услови.

Преку 11 милиони купувачи веќе ја одбраа својата Astra. Добитна комбинација на стил, квалитет и практичност, многумина се обидуваат да ја имитираат, но малкумина - ако воопшто постојат - може да понудат ист, широк избор на стилови на каросерија, мотор, избор на гориво и постојани технички и технолошки иновации.

Освен Astra, погледајте ја нашата жешка летна понуда на модели посебно креирани и одбрани за Вас.

Кликнете на фајлот и одберете го својот фаворит.

Контактирајте нè. Побарајте ги нашите дилери.