Претходно
  • ADAM S

    Моќните перформанси и личниот стил на пакетите Opel ADAM S ве ставаат на чело пред сите.

Следно

СЕКОГАШ ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР.

Подготвени за динамички перформанси? Дозволете им на спортските перформанси на ADAM S и ADAM ROCKS S да го забрзаат вашиот пулс.