Претходно
 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Exterior

  ЕЛЕГАНТНА НАДВОРЕШНОСТ.

  Заоблен стил, класични пропорции и солиден став, искомбинирани за привлечност.

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Interior

  ВНАТРЕШНОСТ ЗА ПРИЈАТНО ЧУВСТВО.

  Добредојдовте во кабината прилагодена на возачот со совршена ергономија. Уживајте во стилскиот амбиент од квалитетни материјали и одлична изработка.

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Sunroof

  ПУШТЕТЕ ГО СОНЦЕТО ВНАТРЕ.

  Лизгачкиот електричен стаклен сончев покрив1 претставува дополнителен извор на светлина со интегрална ролетна, која заштитува од сончевата радијација.


  1Опционално

Следно
Претходно
 • НАДВОРЕШНОСТ

 • ВНАТРЕШНОСТ

 • СОНЧЕВ ПОКРИВ

Следно
Претходно
 • Opel, Astra, Notchback, 4door, AFL

  ПРИЛАГОДЛИВО ПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ +.

  AFL+1 ги прилагодува предните биксенонски светла во зависност од светлосните и временските услови за максимална видливост без да ги заслепува другите возачи.


  1 Опционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Park Pilot

  ЛЕСНО ПАРКИРАЊЕ.

  Ултрасоничните сензори детектираат пречки и од напред и од назад. Паркинг пилотот1 на Astra акустично го прикажува растојанието преку пулсирачки звук.


  1Oпционално

Следно
Претходно
 • AFL+

 • ПАРКИНГ ПИЛОТ

Следно
Претходно
 • Opel, Astra, Notchback, 4door, AGR, Ergonomic Seats

  УДОБНОСТ ПРИ СЕДЕЊЕТО.

  Екстра-долгите насоки за подесување на сертифицираните ергономски AGR спортски седиште1 ги претвораат вашите напорни долги патувања во релаксирачко искуство.


  1 Oпционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Heated Steering Wheel

  ТОПЛА УДОБНОСТ.

  Опционалниот управувач со греење1 инстантно донесува екстра луксуз на топли раце. На возачот и совозачот исто така ќе им биде удобно и со греењето на седиштата1.


  1Oпционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Climatization

  ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА КЛИМА.

  Електронската контрола на климата1 со двојна зона им дозволува на возачот и совозачот да ја изберат нивната совршена клима.


  1 Oпционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Electric Parking Brake

  ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИНГ СОПИРАЧКА.

  Електричната паркинг сопирачка на копче1 остава простор за дополнителен простор за складирање, а интегрираниот систем за помош при тргнување на нагорнина1 ве чува безбедни на стрмни патишта.


  1 Достапно со одредени мотори

Следно
Претходно
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА

 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ

 • КЛИМАТИЗАЦИЈА

 • ПАМЕТНА СОПИРАЧКА

Следно
Претходно
 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Engines

  ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА МОЌ.

  Дизел, бензиски или LPG-мотори со опсег од 81 kW (110 КС) до 103 kW (140 КС). 6-брзински рачен пренос, како и супер глаток 6-брзински автоматски пренос.

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Transmission

  ЗГОЛЕМЕТЕ БРЗИНА.

  Преносот на Astra ќе ве возбуди. Изберете помеѓу рачен пренос во комбинација со опционалниот систем страт/стоп и 6-брзинскиот автоматски пренос.

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Start/Stop

  СИСТЕМ СТАРТ/СТОП.

  Сопирањето на моторот сначи нула издувување на семафор или какво било друго сопирање. Со притискање на квачилото инстантно се рестартува моторот.1

   

  1 Достапно со одредени мотори

 • Opel,Astra Notchback,Chassis

  СУСПЕНЗИЈА СО ВАТОВО ПОВРЗУВАЊЕ.

  Суспензијата со Ватово поврзување на Astra овозможува безбедно ракување без напор. Сѐ во едно, супериорно возење.1


  1 Достапно со одредени мотори

Следно
Претходно
 • мотори

 • ПРЕНОС

 • СТАРТ/СТОП

 • ШАСИЈА

Следно
Претходно
 • Opel, Astra, Notchback, 4door, Navi 950 IntelliLink

  NAVI 950 INTELLILINK.

  Врвните карактеристики на системот за инфозабава1 ги содржат сите функции на IntelliLink плус динамична навигација за Европа со гласовно внесување на дестинација.


  1 Oпционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, CD 600 IntelliLink

  CD 600 INTELLILINK.

  CD 600 IntelliLink1 го интегрира вашиот паметен телефон како хендзфри телефон и аудио стриминг со гласовна контрола. Совршен избор за лесна конективност и пуштање на CD.


  1 Oпционално

 • Opel, Astra, Notchback, 4door, USB Port

  ПОДОБРИ КОНЕКЦИИ.

  Системите за инфозабава на Astra ви овозможуваат да бидете информирани, поврзани и да ви е забавно. USB и Bluetooth® ве поврзуваат со дигиталниот свет.

Следно
Претходно
 • НАВИГАЦИЈА

 • ИНФОЗАБАВА

 • ПРИКЛУЧОК USB

Следно

ДОДАТНА ОПРЕМА - СПЕЦИЈАЛНО НАПРАВЕНА ЗА ВАС

Изразете се со оригиналната додатна опрема на Opel и искористете го целосно вашето возило.
Дизајнирано и тестирано за вашиот Opel.