Претходно
Следно
Од
19 512 €
Споредба на модели

Преземања

Секогаш уживајте во светлата страна на животот со Opel Cascada

14.4.14 во 14:14 часот – едноставно совршена дата и време за свадба! А за најубавиот ден во животот на човекот потребен е најубав автомобил – тоа е Opel Cascada.

OPEL CASCADA.

Безбременски кабриолет од висока класa.

Елегантната Opel Cascada претставува нова употребливост во текот на целата година во гламурозниот свет на кабриолетите. Тогаш зошто чекате? Убедливо висок квалитет, динамичен дизајн и вистинска награда, тоа е возило кое долго сте си го ветувале себеси.

 

Ако трагате по возбуда, стил или удобност, проверете ја елегантната Opel Cascada. Таа е подготвена и ве чека.

  • Чиста елеганција на мек покрив
  • Исклучителен квалитет на мек покрив и функционалност
  • Супериорна цврстина на каросеријата и технологијат ана шасијата
  • Удобност од висока класа и карактеристики на инфозабава
  • Сеопфатен спектар на системи за асистенција при возењето
  • Пасивна безбедност без компромиси

Enlarge

Класичен дизајн со мек покрив

Можност да се види од секој агол, отворена или затворена, Opel Cascada е победник. Привлечна, класична елеганција комбинирана со чистокрвен став едноиставно ги подгoтвува сетилата за трка.


Enlarge

Карактеристики на првокласен мек покрив

Со новиот Opel Cascada нагласокот е на квалитетот. Проверете ја софистицираната природа која носи свежина и приспособеност кон вашите потреби секој ден.


Enlarge

Исклучителна динамика на возењето

Софистицирани врвни перформанси се дел од инженерското решение на Opel Cascada. Или кажано едноставно, вчудовидувачки резерви на контрола споена со ненадминливи количини на уживање.


Enlarge

Посебна удобност и функционалност

На секое место, во скеое време и во текот на целата година е погодно време за Cascada. Проверете ја практичната и прагматичната страна на убавината.


Enlarge

Напредна асисетнција за возачот

Видливо зголемена безбедност и спокојство со напреднати системи кои всушност значително го зголемуваат задоволството во возењето сѐ е целосно подготвено за акција со Opel Cascada.


Enlarge

Целосна заштита

Убедливата пасивна безбедност на Opel Cascada е интегриран концепт кој обезбедува целосна заштита без да го наруши вашето задоволство во возењето.


Следни чекори
Следни чекори