Претходно
Следно
Претходно
Следно

COMBO TOUR.

Пријателски, флексибилен и забавен.

Простор и флексибилност се две извонредни придобивки на Opel Combo Tour. Погледнете внатре и ќе го најдете совршениот начин на уредување за семејните потреби, слободното време, хоби, спорт или годишен одмор. Или можеби удобен начин да го комбинирате сето тоа со Вашите деловни потреби, без да се прават компромиси на возната средина.

 

Дизајниран за да ги доведе семејните мотори во ера на флексибилен простор, без оштетување на животната средина или на сметка на Земјата. Проверете зошто:

  • Практичен и простран дизајн
  • Комфор, удобност и безбедност
  • Водечки простор и седишта во класата
  • Извонредна економичност и перформанси

Enlarge

Сјајна комбинација

Одличниот изглед на Opel Combo Tour е резултат на беспрекорно спојување на капацитет, практичност, цврстина и функционална елеганција.


Enlarge

Освежен и подготвен

Opel Combo Tour Ве штити и се грижи за Вас, Вашите патници и сѐ што сакате да превезете. Освен тоа, можете да додадете толку комфор колку што некогаш сте посакале.


Enlarge

Полесен живот

Лесен за влегување и товарање, седишта за до седум лица, едноставен за конфигурирање и мултиталентиран, Opel Combo Tour нуди вистински избор во однос на функционалност и опрема. Преклопните седишта во вториот ред и отстранливите седишта во третиот ред на овој автомобил со 7 седишта овозможуваат зголемување на капацитетот на багажниот простор во мерки од 800 до 3200 литри.


Enlarge

Возете подалеку, заштедете повеќе

Штедлив во однос на горивото, со долги сервисни интервали и гарантирана заштита од корозија, Opel Combo Tour помага во одржувањето на Вашите семејни трошоци на ниско ниво.


Следни чекори