Претходно
 • OPEL CORSA SELECTION

 • OPEL CORSA ENJOY

 • OPEL CORSA DRIVE

 • OPEL CORSA COLOR EDITION

 • OPEL CORSA COSMO

 • OPEL CORSA OPC LINE SPORT

  OPC Line Exterior Pack

  • ОPC линија преден спуштен дел
  • ОPC линија заден спуштен дел
  • Спојлер на покривот назад
  • OPC линија странични плочки

  на прагот
  • Видлив хромиран врв

  на издувната цевка
  • ОPC линија беџ

   

  OPC Line Interior Pack

  • OPC линија кожен управувач со рамно дно
  • OPC линија копче за пренос
  • OPC линија брусени спортски педали

  од не'рѓосувачки челик

 • ПАКЕТ TURBO PLUS

  Надградете ја вашата Corsa 1.4 Turbo со 110 kW (150 КС) со шизички наплиц на секојдневната возбуда.

  • 17˝ титаниумски тркала со форма на исечен дијамант и 17˝ бели алу тркала со форма на исечен дијамант
  • Капаци на ретровизорите и решетка во карбон со текстура
  • Продолжетоци на браникот напред и назад
  • OPC линија спојлер, лајсни и ознаки
  • Кожен спортски управувач со рамно дно со сребрени детали
  • Брусени, спортски педали од неќрѓосувачки челик, видлив хромиран врв на издувната цевка и затемнети задни прозори
 • OPEL CORSA ПАКЕТ CARBON EXTREME

  Додадете тркачки стил на вашата Corsa со пакетот Carbon Extreme.
  Истакнете се со капаците на ретровизорите и решетката

  во карбон текстура.

Следно
Претходно
 • SELECTION

 • ENJOY

 • DRIVE

 • COLOR EDITION

 • COSMO

 • OPC LINE SPORT

 • ПАКЕТ TURBO PLUS

 • ПАКЕТ CARBON EXTREME

Следно

НЕКА ИМА ИЗБОР.

Секоја Corsa припаѓа на едно од седумте нивоа на опременост: Selection, Enjoy, 'Drive', Color Edition, Sport, Cosmo или OPC. Кое и да го изберете, ќе возите исклучителен автомобил.