Претходно
 • ИНФОЗАБАВА - Возете во вашиот сопствен дигитален свет

  „Влегувам во мојот автомобил

  и веднаш сум поврзан со сето она

  што ми е важно на мене“

  Алекс

 • ДИНАМИКА НА ВОЗЕЊЕТО -
  Видете зошто возењето е толку забавно

  „Забавно е да се вози овој автомибил.

  Спремен е да тргне со мене секогаш

  кога ќе посакам.“

  Питер

 • ДИЗАЈН -
  Искусете храбар дизајн и одвнатре и однадвор

  „Сѐ се врти околу првиот впечаток,

  а Insignia силно ме убеди.“

  Макс

 • УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ - Навалете се и уживајте во возењето

  „Ова е она што го викам јас

  технологија, бидјќе всушност прави

  работи наместо вас.“

  Џулија

Следно
Претходно
 1. Инфозабава
 2. Динамика на возењето
 3. Дизајн
 4. Удобност и безбедност
Следно

Insignia седан

Insignia хечбек

Insignia Sports Tourer

Insignia Country Tourer