Претходно
 • OPEL MOKKA X
  SELECTION

 • OPEL MOKKA X
  ENJOY

 • OPEL MOKKA X
  INNOVATION

Следно
Претходно
 • SELECTION

 • ENJOY

 • INNOVATION

Следно

ОД ПРЕМИУМ ДО ПОВЕЌЕ ПРЕМИУМ.

Нивото на луксузност на MOKKA X е високо во сите нивоа на опременост.