Претходно Следно

  MOVANO ПАНЕЛ-КОМБЕ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  24.929 €

  MOVANO COMBI

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  32.355 €

  MOVANO BUS

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  42.864 €

  MOVANO КОМБЕ ЗА ПРЕВОЗ НА РАБОТНИЦИ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  27.376 €

  MOVANO САНДУЧАР

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  31.973 €
  Повеќе информации
  • Конфигуратор на автомобил

  MOVANO КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  27.023 €

  MOVANO КИПЕР

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  29.547 €