Opel Astra GTC - Ниво на декор и верзии на моделите

OPEL ASTRA GTC МОДЕЛИ.

Без разлика дали е верзијата Enjoy, drive!, Sport или BiTurbo, ќе добиете компактен автомобил во стилот на купе, кој ќе се истакнува на секој начин. Направете го вашиот избор.

 • Opel Astra GTC - Внатрешен дизајн Enjoу

  Внатрешен дизајн Enjoу

Како дополнение на својот експресивен и мускулест дизајн, како и револуционерната спортска шасија, Opel Astra GTC Enjoy доаѓа со се што можете да очекувате од удобно купе за секојдневно возење.

Стандардната опрема содржи:

 • Рачни контроли на климатизацијата
 • Радио CD 400 со троен инфо дисплеј
 • Аудио интерфејс USB
 • Капаци на ретровизорите, осветлени
 • Задни позиции за читање, со осветлени прекинувачи
 • Контрола при рамномерно возење со ограничувач на брзината
 • Контроли на радиото на воланот
 • Спортска шасија
 • Предна суспензија HiPerStrut
 • Ватово поврзување на задната суспензија
 • Серво волан чувствителен на брзина
 • Програма за електронска стабилност (ESP®Plus)
 • Прекинувач за деактивација на воздушното перниче, предни и странични воздушни перничиња за совозачот
 • Двојни затегнувачи за појас
 • Потсетник за појас
 • Систем за ослободување на педалите
 • Isofix прицврстување, странични задни седишта
 • Електрика на ретровизори, загревање на ретровизори, во боја на каросеријата
 • Електрика на прозорци, предни
 • Предни позиции за читање, со осветлени прекинувачи
 • Прегради на наслоните на предните седишта
 • "Easy-entry" предни седиште, возач и совозач
 • Поделба на задните седишта 60:40, на превиткување
 • Ткаенина Silvanus, темно Galvanized/Atlantis, црно Jet Black
 • Декоративни лајсни Dolomite Pearl Light
 • Дневни светла (DRL)
 • Темни задни светла
 • 17-инчни челични тркала со стилизирани раткапни
 • Opel Astra GTC - drive! Внатрешен изглед

  drive! Внатрешен изглед

 • Opel Astra GTC - drive! Тркала

  drive! Тркала

Разгалете се себе си со специјалното чувство на Opel Astra GTC, проследено со дополнителна персонализација. Со ексклузивната ткаенина Wega/Atlantis, изборните AGR сертифицирани седишта обложени со ткаенина или кожа и изборните впечатливи алу тркала. Opel Astra GTC drive! е она што го сакате.

 

Клучни стандардни карактеристики во споредба со Enjoy:

 • Wega/Atlantis ткаенина
 • Патен компјутер со контроли за проверка
 • Електрична контрола на климата за двојна зона
 • Светла за магла, напред
 • Кожен волан со далечинско управување на радиото и контроли за рамномерно возење
 • Електрика и греење на надворешни ретровизори, b/c, електрично превиткување
 • Прозорец за приватност
 • Пакет за осветлување Sight & Light: сензор за дожд; внатрешен ретровизор, чувствителен на светло; автоматско вклучување на светла при детектирање на тунел; помош со долги светла
 • 18-инчни алу тркала со дизајн со 5 краци (препорачана опција)
 • Opel Astra GTC - Sport внатрешен дизајн

  Sport внатрешен дизајн

Со возењето на 18-инчни алу тркала, Opel Astra GTC Sport носи дополнителен стил и индивидуалност, плус внатрешност која ќе ја обожувате секогаш кога ќе влезете внатре.

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Enjoy содржи:

 • Систем за помош при тргање на нагорнини
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Климатизација
 • Централна конзола со 2 држачи на чаши, затворен складиштен простор
 • Прилагодлив наслон за раката, преден
 • Волан со перфорирана кожа со далечински контроли за радиото
 • Центар за амбиентално светло, врати
 • Осветлување на проѕирните инструменти
 • Ткаенина Imola/Atlantis, црно Jet Black
 • Декоративни лајсни Brushed Liquid Palladium/Piano Black
 • 18-инчни алу тркала
 • Opel Astra GTC – Внатрешен дизајн BiTurbo

  Внатрешен дизајн BiTurbo

Најдоброто дизел искуство го носи Astra GTC BiTurbo. Извонредни перформанси заедно со убедлив стил и од надвор и од внатре, што може друго да барате?

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Sport содржи:

 • 2.0 BiTurbo CDTI со 143 kW (195 КС)
 • Спуштена спортска шасија
 • Сирена со со два тона
 • Алуминиумски педали
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Вграден компјутер

 • Вграден компјутер
 • Волан со рамно дно со далечински контроли за радио и рамномерно возење
 • Облоги на педалите од нерѓосувачки челик
 • Двојни издувни цевки
 • Предни светла за магла
 • Ткаенина/Morrocana комбинација Track, Jet Black
 • Декоративни лајсни Piano Black/Liquid Palladium
 • BiTurbo-18-инчни алу тркала

Едиција црн покрив и Едиција карбон покрив – посебен допир

Ексклузивно достапно со надворешните бои Power Red, Summit White, Flaming Yellow и Mineral White, овие пакети ѝ додаваат повеќе стил и индивидуалност на вашата Astra GTC со дистинктивен контраст на покривот и надворешни ретровизори со сјајно црно или 3Д карбон. Додавањето на изборните 18- или 20-инчни алу тркала ја подига вашата Opel Astra GTC до рангот на најизвонредните автомобили