Opel Astra GTC - Споредете модели

OPEL ASTRA GTC ОПРЕМА.

Проверете ги стандардните карактеристики и изборната опрема на Opel Astra GTC. Споредете достапност и спецификации на моделите.

Standard
Стандардно
Available
Достапно
N/A
Не е достапно
21.733 €
18.418 €
21.733 €
32.728 €
27.736 €
32.728 €
Конфигуратор на автомобил Конфигуратор на автомобил
Опционални пакети Sport OPC
Local Premium Pack Достапно Не е достапно
OPC Line Пакет 2 Достапно Не е достапно
OPC Линиски пакет 1 Достапно Не е достапно
OPC Линиски пакет 2 Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Не е достапно
OPC-пакет Appearance Не е достапно Достапно
Performance Ergonomic Sport Seat Пакет 1 Не е достапно Достапно
Performance Ergonomic Спортски Седишта Пакет 2 Не е достапно Достапно
Безбедносен пакет Стандардно Не е достапно
Внатрешен пакет Достапно Не е достапно
Ергономско Спортско седиште за возач - пакет Достапно Не е достапно
Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет Достапно Не е достапно
Издание со дизајн со црн покрив Достапно Достапно
Комфорт Пакет за задни седишта Достапно Стандардно
Пакет Look & Style Достапно Не е достапно
Пакет за внатрешно осветлување Стандардно Стандардно
Пакет за заштитна прекривка Стандардно Стандардно
Пакет за прегледност & светло 1 Стандардно Стандардно
Пакет за прегледност & светло 2 Достапно Достапно
Пакет периметриска заштита Достапно Не е достапно
Шасија FlexRide Стандардна опрема за Постојано променлива амортизација на шасијата во реално време 24 Стандардно
Надворешна опрема Sport OPC
Bi-Xenon предни светла Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10 Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10
LED предни светла Стандардна опрема за Пакет Look & Style 11 Стандардна опрема за Пакет Look & Style 11
Rocker лајсни во боја на каросерија Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Стандардно
Автоматско позиционирање на предните светла Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10 Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10
Антени со можност за поставување на прозорец со монтиран држач за покрив Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Стандардно
Боја на минерално црна, (Black Meet Kettle) Стандардна опрема за Издание со дизајн со црн покрив 13 Стандардна опрема за Издание со дизајн со црн покрив 13
Високо/ниско усмерување на светлосниот сноп, вклучува автоматски предни светла и брисачи на ветробранското стакло Стандардно Стандардно
Горна црна лајсна B/S Стандардно Не е достапно
Дневни светла Стандардно Стандардно
Дневни светла, LED Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10 Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10
Дневно светло Стандардно Стандардно
Заден спојлер Не е достапно Стандардна опрема за OPC-пакет Appearance 8
Задни светла за магла Стандардно Стандардно
Затемнети стакла Стандардно Стандардно
Затемнети стакла, тип 2 Достапно Достапно
Затемнето ветробранско стакло Стандардно Стандардно
Кратка кровна антена Стандардно Не е достапно
Кровен спојлер, OPC стилизиран Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Стандардно
Кука за влечење која се отстранува Достапно Не е достапно
Куќиште за огледалата обоено во боја на каросеријата Стандардно Стандардно
Надворешни огледала со електронско подесување и загревање во боја на каросеријата, кои рачно се склопуваат Достапно Достапно
Надворешни рачки на врати обоени со боја на каросеријата Стандардно Стандардно
Не константен систем за бришење со одмрзнувач Стандардно Стандардно
Ознака на OPC линија Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Не е достапно
Опрема за шасија, преден амортизер (front strut asm). Перформанси Стандардно Стандардно
Опрема на шасија, задна оска Стандардно Стандардно
Паркинг пилот, преден и заден/ странична помош при паркирање напред Стандардна опрема за Пакет периметриска заштита 14 Не е достапно
Позиционо светло, долго Стандардно Стандардно
Постојано променлива амортизација на шасијата во реално време Достапно Стандардно
Предна црна решетка со шипка во боја Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Стандардно
Предно светло за магла Стандардно Не е достапно
Премиум пакет за предно осветлување Достапно Достапно
Приспособливо предно осветлување Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10 Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување 10
Продолжен браник напред Стандардна опрема за OPC Линиски пакет 1 15 Не е достапно
Проширен заден браник Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2 12 Не е достапно
Сензор за дожд Стандардно Стандардно
Специјална заштита за каросерија (метал) Стандардна опрема за Engine protection shield 16 Не е достапно
Спуштена спортска шасија, со спортска суспензија Стандардно Не е достапно
Украсна лајсна на сигурносниот појас, во висок црн сјај Достапно Не е достапно
Уред за нивелирање на предни светла, автоматски Стандардно Стандардно
Халогени предни светла Стандардно Стандардно
Црни инструменти со мат хромирани прстени Стандардно Стандардно
Шасија со OPC перформанси Не е достапно Стандардно
Внатрешна опрема Sport OPC
12V приклучок за струја, напред Стандардно Стандардно
20" алуминиумски, 5 Y-краци, Би-боја Не е достапно Достапно
40/60 поделба за задното седиште Стандардно Стандардно
Engine protection shield Достапно Не е достапно
Molding door jet black / piano black Стандардно Стандардно
Panel center piano black / liquid palladium Стандардно Стандардно
Активен потпирач за глава кај возач што оди во четири насоки; активен потпирач за глава кај патници што оди во две насоки Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1 Не е достапно
Активни потпирачи за глава во 4 насоки за предните седишта Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет 2 Не е достапно
Амбиентално внатрешно светло на вратата Стандардно Стандардно
Внатрешен ретровизор осетлив на светлина Стандардно Стандардно
Внатрешно светло, кров, две сијалици, позади Стандардно Стандардно
Волан, 3-краци, рамно дно Sport, кожен со сребрена боја на рамка Достапно Не е достапно
Држач - Навигација (FlexDock основна плоча) Достапно Достапно
Држач за ограничување (Isofix на задно седиште) Стандардно Стандардно
Електричен греач QuickHeat Стандардно 3 Достапно
Електричен управувач со различен напор Не е достапно Стандардно
Електрични прозорци за возачот Стандардно Стандардно
Електрични прозорци за патникот Стандардно Стандардно
Загревање кај предните седишта Достапно Достапно
Клима уред со електронско управување Стандардно Достапно
Климатизација Не е достапно Стандардно
Мануелна екстензија на наслонот, возач Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1
Мануелна екстензија на наслонот, патници Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1
Менувач обложен со кожа, спортски Стандардна опрема за Внатрешен пакет 4 Стандардно
Надворешни огледала, средна рачка за ширина помеѓу 1980мм и 2060мм со електрично управување Стандардно Стандардно
Наслон за глава позади, централно Стандардно Стандардно
Неактивно ограничување на главата на предното седиште Стандардно Не е достапно
Одбојник на линија на појас, светла хромирана боја, мат Не е достапно Стандардно
Оддел за товар што може да се приспособува на повеќе нивоа „лажен под“ Стандардна опрема за Звучен систем Infinity 5 Стандардна опрема за Звучен систем Infinity 5
Пакет за пушачи (запалка и пепелник) Достапно Достапно
Пакет со комфор седишта 1 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1 Стандардно
Покривка за багажниот простор Стандардно Стандардно
Помошно греење со засилен старт на гориво Достапно Не е достапно
Потпирач за рбетот на возачот Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет 1
Потпирач за рбетот на патникот Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет 2 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет 2
Предни седишта, со одлични перформанси Не е достапно Стандардно
Прекинувач за деактивирање на воздушното перниче на совозачот (копче) Стандардно Стандардно
Рачка на задна врата, во боја на каросерија Стандардна опрема за Комфорт Пакет за задни седишта 6 Стандардно
Рачно подесување на предното седиште, 4 насоки, возач Стандардно Не е достапно
Рачно прилагодување на висината на седиштето на возачот и на патникот во 6 правци Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет 2 Стандардно
Регулатор на седиште, напојуванa потпора, десна страна Не е достапно Стандардна опрема за Performance Ergonomic Спортски Седишта Пакет 2 7
Регулатор на седиште, напојуванa потпора, лева страна Не е достапно Стандардна опрема за Performance Ergonomic Спортски Седишта Пакет 2 7
Сводна светилка, напред со светло за читање и микрофон за хендзфри телефон Стандардно Стандардно
Сигнал за завртени светла, дополнително Стандардно Стандардно
Спортски волан обложен со кожа, со три пречки Стандардна опрема за Внатрешен пакет 4 Стандардно
Спортски долен одбојник Не е достапно Стандардна опрема за OPC-пакет Appearance 8
Спортски кожен управувач со 3 крака и 3 мат хром капаци Стандардно Не е достапно
Спортски педали од легура Стандардна опрема за Внатрешен пакет 4 Стандардно
Спортски предни седишта Стандардно Не е достапно
Столб на управувачот со можност за накосување, продолжување Стандардно Стандардно
Темно обложување на покрив Стандардна опрема за Внатрешен пакет 4 Стандардно
Термички волан за управување Достапно Достапно
Уред за прилагодување на висината на седиштето на совозачот, 4 начини Стандардно Не е достапно
Хромирани прстени и црни инструменти, структурирана површина Стандардно Стандардно
Штитници од сонце со осветлено огледало Стандардно Стандардно
Систем за инфо и забава Sport OPC
6 звучници Стандардно Не е достапно
Hands-Free Телефон (UHP) Стандардно Стандардно
Radio Navi 950 Достапно Достапно
Борд компјутер Не е достапно Стандардно
Графички инфо дисплеј Стандардно Не е достапно
Дигитален аудио систем со интегрирани DAB/DAB+/DMB-R Достапно Не е достапно
Екран во боја 7'', WVGA Стандардна опрема за Radio Navi 950 9 Стандардно
Звучен систем Infinity Достапно Достапно
Мерач на брзина во километри Стандардно Стандардно
Озвучувачки систем - 6 звучници, Premium: (аудио-систем со бас) Стандардна опрема за Radio Navi 950 9 Стандардно
Подобрен инструмент за приказ на информации за возачот Стандардно Стандардно
Приемен уред GPS Стандардна опрема за Radio Navi 950 9 Стандардна опрема за Radio Navi 950 9
Приемник Радио Стандардно Стандардно
Приклучок Aux-in Стандардно Стандардно
Радио - АМ/ФМ Стерео: Достапно Стандардно
Радио ЦД 450 Стандардно Не е достапно
Радио контрола кај управувачот Стандардно Стандардно
Радио навигација (Блутут, CD, MP3 Aux/in, УСБ) Стандардна опрема за Radio Navi 950 9 Стандардна опрема за Radio Navi 950 9
Радио со дигитален аудио систем, мултимедија Достапно Достапно
Рангирани фрекфенции 433 Mhz Стандардно Стандардно
УСБ-приклучок Стандардно Не е достапно
Безбедност Sport OPC
Автоматски темпомат, подесување на брзина Стандардно Стандардно
Автоматско менување на светлото со детектор за тунел Стандардно Стандардно
Аларм против кражби Достапно Достапно
Асистент за паркирање на задниот дел Достапно Достапно
Асистент за тргање на угорница Стандардно Достапно
Воздушни перничиња за возачот и за совозачот, странични перничиња, плафонски перничиња-завеси Стандардно Стандардна опрема за Безбедносен пакет 25
Еден привезок Стандардно Стандардно
Електрична сопирачка за паркирање Достапно Достапно
Заклучување на врати Стандардна опрема за Аларм против кражби 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби 26
Индикатор за оддалеченост Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27 Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27
Комплет за итно пумпање на пневматик (наместо резервен што фаќа место) Стандардно Стандардно
Контрола за заклучување - столб на управувачот Стандардно Стандардно
Моно тонска сирена Стандардно Стандардно
Ограничување на појасот на предното седиште, варијанта 2 Стандардно Стандардно
Полуотворени прекинувачи, прекинувач за хауба, сигурносно LED светло на таблата со инструменти, одвраќање на крадци и порака во IPC Стандардна опрема за Аларм против кражби 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби 26
Појас на задното централно седиште со 3 точки Стандардно Стандардно
Практичен потсетник за појасот Стандардно Стандардно
Практичен потсетник за појасот, десна рака Стандардно Стандардно
Предна и задна помош при паркирање Достапно Не е достапно
Предна камера, со аларм за пречекоривање на лентата Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27 Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27
Предупредување за мртов агол/точка Стандардна опрема за Пакет периметриска заштита 14 Не е достапно
Препознавање на сообраќајни знаци Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27 Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27
Програма за електронска стабилност (ESP) Стандардно Стандардно
Рангирање на интелигентно светло Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27 Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2 27
Самоактивирачка сирена за аларм Стандардна опрема за Аларм против кражби 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби 26
Сензор во внатрешноста за движење на возилото Стандардна опрема за Аларм против кражби 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби 26
Сензор за навалување на возилото Стандардна опрема за Аларм против кражби 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби 26
Серво управувач, непроменлив однос на вртежи, електричен ( серво управувач осетлив на брзина на движење - SSPS ) Стандардно Не е достапно
Систем за миење на предните светла со висок притисок Достапно Достапно
Систем за мониторинг на притисокот во гумите Стандардно Стандардна опрема за Безбедносен пакет 25
Систем за следење на притисокот во гумите (TPSM) Стандардно Стандардна опрема за Безбедносен пакет 25
Управувач со контрола на заклучување Достапно Достапно
Гуми Sport OPC
Cover, Wheel Flash, Var. 10 Достапно Не е достапно
Tire 225 / 55 R 17 - 97 W HW4 (Ultra Low Rolling Resistance Tire) Достапно Не е достапно
Very Low Rolling Tire 245/45R18 SL 96W BW HW4 Достапно Не е достапно
Легирани тркала од 19 инчи, со пет спици, со пневматици со ултра низок профил 235/45 R 19 Стандардна опрема за Пакет Look & Style 11 Не е достапно
Лесно алуминиумско тркало 18 x 7,5, Дизајн 7 Достапно Не е достапно
Пневматик и тркало, комплет Стандардно Стандардно
Пневматици 235 / 45 R 19 Стандардна опрема за Тркала од алуминиум, 19 X 8,0 , 5 краци 17 Не е достапно
Пневматици 235 / 50 R 18 Стандардна опрема за Лесно алуминиумско тркало 18 x 7,5, Дизајн 7 18 Не е достапно
Пневматици 235 / 55 R 17 Стандардна опрема за Тркала 17 X 7.0, алуминиум, 7-краци 19 Не е достапно
Пневматици 245/35 R 20 Не е достапно Стандардна опрема за 20" алуминиумски, 5 Y-краци, Би-боја 20
Пневматици 245/40 R 19 Не е достапно Стандардна опрема за Тркало 19 X 8.0, алуминиумско, од OPC 21
Пневматици 245/40 R 20 Стандардна опрема за Тркала 20 X 8,5 Ј од лесна легура, Design 3 22 Не е достапно
Пневматици за секакви временски услови 235/55 R17 Достапно Не е достапно
Резервно тркало и гума, челично 17", редуцирана ширина Достапно Не е достапно
Тркала 17 X 7.0, алуминиум, 7-краци Стандардно Не е достапно
Тркала 20 X 8,5 Ј од лесна легура, Design 3 Достапно Не е достапно
Тркала од алуминиум, 18 X 7,5 , Enjoy дизајн Достапно Не е достапно
Тркала од алуминиум, 19 X 8,0 , 5 краци Достапно Не е достапно
Тркала од алуминиум, 20 X 8,5 , 10 краци Достапно 23 Не е достапно
Тркала од алуминиум, 20 X 8,5 , GSI Достапно Не е достапно
Тркало 18 X 7.5, алуминиумско, Sport style (спортски стил) Достапно Не е достапно
Тркало 19 X 8.0, алуминиумско, од OPC Не е достапно Стандардно
 1. 1 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач - пакет
 2. 2 Стандардна опрема за Ергономско Спортско седиште за возач и совозач - пакет
 3. 3 Стандардна опрема за Sport 3-врати B 1.6 DTH, 100 kW / 136 к.с., Start/Stop (MT6), Sport 3-врати B 1.6 DTL, 81 kW / 110 к.с., Start/Stop (MT6),
 4. 4 Стандардна опрема за Внатрешен пакет
 5. 5 Стандардна опрема за Звучен систем Infinity
 6. 6 Стандардна опрема за Комфорт Пакет за задни седишта
 7. 7 Стандардна опрема за Performance Ergonomic Спортски Седишта Пакет 2
 8. 8 Стандардна опрема за OPC-пакет Appearance
 9. 9 Стандардна опрема за Radio Navi 950
 10. 10 Стандардна опрема за Премиум пакет за предно осветлување
 11. 11 Стандардна опрема за Пакет Look & Style
 12. 12 Стандардна опрема за OPC Line Пакет 2
 13. 13 Стандардна опрема за Издание со дизајн со црн покрив
 14. 14 Стандардна опрема за Пакет периметриска заштита
 15. 15 Стандардна опрема за OPC Линиски пакет 1
 16. 16 Стандардна опрема за Engine protection shield
 17. 17 Стандардна опрема за Тркала од алуминиум, 19 X 8,0 , 5 краци
 18. 18 Стандардна опрема за Лесно алуминиумско тркало 18 x 7,5, Дизајн 7
 19. 19 Стандардна опрема за Тркала 17 X 7.0, алуминиум, 7-краци
 20. 20 Стандардна опрема за 20" алуминиумски, 5 Y-краци, Би-боја
 21. 21 Стандардна опрема за Тркало 19 X 8.0, алуминиумско, од OPC
 22. 22 Стандардна опрема за Тркала 20 X 8,5 Ј од лесна легура, Design 3
 23. 23 е единствено достапн за избор со Sport 3-врати B 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с. (AT6), Sport 3-врати B 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с., Start/Stop (MT6), Sport 3-врати B 1.4 NET, 88 kW / 120 к.с., Start/Stop (MT6), Sport 3-врати B 1.4 NET, 103 kW / 140 к.с. (MT6), Sport 3-врати B 1.6 SHT, 147 kW / 200 к.с., Start/Stop (MT6),
 24. 24 Стандардна опрема за Постојано променлива амортизација на шасијата во реално време
 25. 25 Стандардна опрема за Безбедносен пакет
 26. 26 Стандардна опрема за Аларм против кражби
 27. 27 Стандардна опрема за Пакет за прегледност & светло 2