Претходно
 • Opel, Zafira, Enjoy

  EDITION

 • Opel, Zafira, Innovation

  EXCITE

 • Opel, Zafira,Innovation

  INNOVATION

Следно
Претходно
 • EDITION

 • EXCITE

 • INNOVATION

Следно

НЕКА ИМА ИЗБОР.

Нивоата на опременост на Zafira.

Со три нивоа на опременост Edition, Excite и INNOVATION, постои Opel Zafira направена само за вас.