Претходно
Следно
Претходно
Следно

OPEL COMBO.

Пространо, а мало комерцијално возило.

Две должини, две висини, шест мотори, МТА достапни за 1,6 CDTI 90 КС и до 1 тон капацитет, Opel Combo комерцијалната верзија го има сето тоа. Сакате повеќе? Подготвен е и чека.

Дизајниран за да се грижи за вашиот товар, човечки ресурси, бизнис средства и во крајна линија, Opel Combo прави голема разлика. Проверете зошто:

  • товарен простор и капацитет 
  • Практичен, просторен дизајн 
  • Удобен, погоден и безбеден
  • Водечко во класата товарење и простор
  • Извонредна економичност и перформанси

Enlarge

5,4 m3 и товарен капацитет од 1 тон

Компактен, обемен и лесен за товарење, Opel Combo може да проголта до 1 тон, и 5,4 m3 го става на врвот во однос на капацитет. Тоа е доволно да се грижи за повеќето мали нормални превозни потреби, па дури и да даде резерва за оние прилики кои бараат екстра простор или капацитет.


Enlarge

Да ви го олесниме животот

Лесно да се товари, едноставен за конфигурирање и мулти-талентиран, Opel Combo нуди вистински избор на функционалност, големини и опрема.


Enlarge

Свеж и способен за работа

На Opel Combo се грижи за својот товар, екипажот и другите учесници во сообраќајот. Тоа не го намалува обемот на работа, но многу е добро да се знае.


Enlarge

Брилијантна комбинација

Капацитет, практичност, цврстина и функционална елеганција сите беспрекорно се комбинираат за одличната форма на Opel Combo.


Enlarge

Возете подалеку, заштедете повеќе

Штедлив за гориво, долги сервисни интервали и гаранција против корозија, Opel Combo ги држи оперативните трошоци цврсто на земја.


Enlarge

Достапни варијанти

Добро опремен дури и во основната верзија, Opel Combo е флексибилен како вашите бизнис барања. Изберете од голем број карактеристики на напредни удобност и системи за инфозабава, и поставете ги токму во возилото што ви треба. Низок или висок покрив, долго или кратко тело, Врато со или без стакло и избор на стандардна или зголемена носивост. Сето тоа е толку лесно.