Opel, Grandland X, Exterior, Front, Design

НОВИОТ GRANDLAND X.

ЖИВОТОТ Е ГРАНДИОЗЕН.

Овој храбар SUV ќе ви го врати тоа чувство на бунтовник, кога автомобилите беа во центарот на случувањата. Плус е полн со револуционерни технологии.

Opel, Grandland X, Exterior, Rear, Design

КАКВА ГЛЕТКА!

Grandland X е како од сништата – и одвнатре и однадвор. Со луксузноста, просторот и одличниот стил, тој е прекрасна глетка, музика за уши и задоволство да се вози.

Opel, Grandland X, Interior, Steering Whel, Dashboard

СЕГА ВИЕ СТЕ ГЛАВНИ.

На секој Grandland X му треба капетан да го води. Уживајте во иновациите од првата класа.

Opel, Grandland X, Exterior, Design

КАЖЕТЕ Ѝ ЗБОГУМ НА БОЛКАТА ВО ГРБОТ.

Елегантните ергономски предни седишта AGR ви го чуваат грбот. Тие се сертифицирани од Кампањата за поздрави грбови.

Close

• Релаксирачка висока седечка позиција
• Индивидуално прилагодливи во 8 насоки
• Греење и вентилација за удобност на долги патишта

Close

• Импресивна камера од 360°
• Напредна контрола на триењето
• Одлична конективност благодарение на Opel OnStar1 со WiFi2
• Светли фарови со LED светилки и прилагодливо предно осветлување

 

1За услугите на ОnStar, потребна е активација и сметка кај OnStar Europe Ltd. Надоместоци се наплаќаат по пробниот период.
2За услугите хотспот Wi-Fi потребна е сметка кај OnStar Europe Limited и номинираниот мрежен оператор. Пробното Wi-Fi има временско ограничување и ограничен капацитет на податоци. Надолестоци се наплаќаат по пробниот период. Сите услуги се предмет на покриеноста и достапноста на мобилната мрежа.

Close

• Мускулести пропорции на SUV
• Просторен багажник од 514 до 1652 литри
• Елегантен двобоен панорамски покрив
• Премиум звучен систем Denon®