НОВИОТ VIVARO COMBI+.

УДОБНОСТ ПЛУС КОМБЕ.

НОВИОТ VIVARO TOURER.

ЛУКСУЗ ПРИ ПАТУВАЊЕ.

НОВИОТ VIVARO LIFE.

СЛЕДНАТА СТАНИЦА - БИЛО КАДЕ.

GRANDLAND X - Новиот SUV

ЖИВОТОТ Е ГРАНДИОЗЕН.

Opel, Insignia Sports Tourer, Exterior, Side

НОВАТА INSIGNIA COUNTRY TOURER

ВИСТИНСКИ СТАВ ЗА ЗЕМЈЕН ПАТ

  • Перформанси на погон на 4 тркала 4X4 на вистинско теренско возило
  • Сребрени предни и задни заштитни плочки на моторот
  • Специјално подесена шасија
  • Дополнителна заштита на лежиштата за тркала
  • Постојана контрола на амортизери FlexRide1

НОВИОТ CROSSLAND X.  
ЖИВОТ ПОЛН СО МОЖНОСТИ.

НОВАТА AMPERA-E.

 

НАПОЛНЕТ СО СВЕЖО РАЗМИСЛУВАЊЕ.