Opel, Insignia Country Tourer, Exterior, Front

НОВАТА INSIGNIA COUNTRY TOURER.

ВИСТИНСКИ СТАВ ЗА OFF ROAD.

Работете паметно, одмарајте многу и дозволете ѝ на Insignia Country Tourer да ги претвори лошите услови во ваша предност и тоа со стил. Ако сакате да возите на off road патишта, моќната Insignia ќе ви го овозможи тоа:

 

 • Перформанси на погон на 4 тркала 4X4 на вистинско теренско возило
 • Сребрени предни и задни заштитни плочки на моторот
 • Специјално подесена шасија
 • Дополнителна заштита на лежиштата за тркала
 • Постојана контрола на амортизери FlexRide1
Претходно
 • Opel, Insignia Country Tourer, Design, Interior

  ВАШАТА ЛУКСУЗНА КАБИНА.

  Со IntelliLink, Wi-Fi hotspot, двозонски автоматски клима уред и електро прилагодливи предни седишта со греачи2.

   

  2 Греачи на седиштата како стандард, со опција за седишта пресвлечени со кожа

 • Opel, Insignia Country Tourer, Design, Exterior, Back

  ЦВРСТА ЉУБОВ.

  Благодарејќи на својот стил, тешките услови ги претвора во ваша предност.
  Сребренате заштитни плочи на моторот, придонесуваат за нискиот, широк и моќен изглед на Country Tourer-от.

Следно
Претходно
 • ВНАТРЕШНОСТ

 • ЗАШТИТНА ПЛОЧА НА МОТОРОТ

Следно
Претходно
 • Opel, Insignia Country Tourer, Innovations, IntelliLux, Lights

  СВЕТЛА INTELLILUX LED® MATRIX, НАЈДОБРИ ВО КЛАСАТА1.

  • Супериорна видливост и безбедност.
  • Релаксирачки долги светла без отсјај, со опсег до 400 m.
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Innovations, Interior, Screen

  СУПЕРИОРНО ПОВРЗУВАЊЕ.

  • Совршена интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM4 и Android AutoTM5.
Следно
Претходно
 • INTELLILUX

 • ПОВРЗУВАЊЕ

Следно
Претходно
 • Opel, Insignia Country Tourer, Technology, Exterior, Front

  НАПРЕДНА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

  • Автономна помош при возење зад други возила.
  • Автоматско итно сопирање со детекција на пешаци.
  • Head up дисплеј.
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Exterior, Front

  ДИНАМИЧНО ВОЗЕЊЕ.

  • Погон на сите тркала со ‘Активно векторирање на вртежниот момент’.
  • Прилагодлива суспензија FlexRide.
  • 8-брзински автоматски пренос.
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Interior, Front

  WELLNESS ЛУКСУЗ.

  • Седиште за возач со масажа и вентилација.
  • Мемориска функција на седиштето на возачот.
  • Првокласна изработка.
Следно
Претходно
 • ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ

 • ЗАДОВОЛСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕТО

 • УДОБНОСТ

Следно