Opel | Experience

ИСКУСЕТЕ ГО OPEL.

Во Opel, ние не само што правиме автомобили, ние живееме за нив. Би сакале да ја споделиме нашата страст, верувања или вредности со вас. На овие страни можете да дознаете зошто е вистински израз на вредностите на Opel. Можете да научите за историјата на Opel и да ги дознаете последните информации за корпоративните вести и настани.

Opel | Brand and Corporate Information

За Opel

Поврзете се со традицијата на Opel, неговата сегашност и иднина, неговите визии и вредности. Прочитајте ги корпоративните информации за Opel.

Повеќе информации за компанијата Opel
 
Opel | HMI & Infotainment Systems

ИЧМ и инфозабава

Јасно, едноставно и, на тој начин, интуитивно работење, индивидуализација на понудата за инфозабава, а, се разбира, максимална удобност за возачот и патниците.

Преземете целосна контрола
Opel | Shop and Merchandising

Opel продавница

Погледнете ја нашата атрактивна мода од високата класа, добијте инспирација за вашето слободно време и пронајдете совршени подароци за љубителите на Opel од сите возрасти.

Посетете ја продавницата за колекции на Opel

Поврзете се со Opel

Поврзете се со Opel на Facebook, Twitter, Flickr и YouTube. Добијте ги последните новости и споделете ги вашите впечатоци.

 

Посетете ги социјалните мрежи на Opel и придружете ѝ се на нашата заедница