blitz vesti

OPEL BLITZ ВЕСТИ.

17.11.2017

 

Моќен пораст на приходите во третиот квартал. Уживајте во викендот.

16.11.2017

 

Новиот Crossland X со иновативен фабрички вграден LPG.

15.11.2017

 

Бидете единствени. Бидете свои. Откријте ја својата Insignia Exclusive. Креирајте сопствена боја и прилагодете ги деталите на дизајнот – се во топлата прегратка на комфорот од луксузната класа.

14.11.2017

 

Mokka X Enjoy е незаменлив избор на сите љубители на авантура кои го ценат премиум дизајнот

13.11.2017

 

Испратете барање за сервис за Вашиот Opel автомобил.

10.11.2017

 

Контактирајте не со внесување на вашите податоци во формулар.

09.11.2017

 

Побарајте го најблискиот дилер и изберете услуга која ве интересира.

08.11.2017

 

Одлични понуди за одлични автомобили. Погледнете ги нашите најнови понуди на нови автомобили. Пронајдете полесен начин за купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

07.11.2017

 

Ако поседувате Opel возило, вашето задоволство е наш приоритет број еден. Дознајте повеќе

06.11.2017

 

Дизајниран специјално за вас. Време за работа, време за пауза, време за нас, време за себе... Crossland X е спремен на се благодарејќи на исклучителната флексибилност, водечките иновации во класата и енергичниот SUV дизајн.

03.11.2017

 

Информирајте се за новата Insignia Exclusive и уживајте во викендот.

02.11.2017

 

Одберете го вашиот омилен автомобил и уживајте во тест возењето.

01.11.2017

 

Испратете online барање за сервис за Вашиот Opel автомобил.

31.10.2017

 

Контактирајте го најблискиот дилер до Вас и дознајте повеќе за автомобилот кој ве интересира.

30.10.2017

 

Пронајдете го најблискиот дилер и одберете услуга која вас ве интересира.

20.10.2017

Кога поседувате Opel возило, вашето задоволство е наш приоритет број еден: Тука ќе најдете детални информации за гаранции, помош, услуги за одржување, како и прирачници за сегашни и постари модели, пристап до каталог со опрема и детали за програмата за рециклирање за возила на кои им е истечен нивниот век.

19.10.2017

Пронајдете го дилерот кој е наблизу до Вас и одберете услуга која највеќе Ве интересира.

18.10.2017

Внесете ги вашите податоци и тестирајте го Вашето омилено Opel возило.

17.10.2017

 

Со врвен мотор и поволна цена, Mokka X Enjoy е незаменлив избор на сите љубители на авантури кои го ценат премиум дизајнот.

16.10.2017

 

Погледнете ги нашите најнови понуди на автомобили. Пронајдете полесен начин на купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

12.10.2017

 

Opel се труди да им помогне на другите компании да се развиваат во правец кој тие самите го одредуваат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Opel услугите за флотна продажба се подеднакво исплатливи и практични за поединци како и за корпоративните клиенти.

11.10.2017

 

Дознајте повеќе информации за новата Insignia.

10.10.2017

 

Приспособете го вашето барање и пронајдете го посакуваното возило кое го имаме на лагер.

09.10.2017

 

Одберете го своето возило и побарајте барање за понуда на возилото.

06.10.2017

 

Стратегијата за рециклирање е дел од Opel одговорноста во процесот на производство. Концептот има две цели: намалување на количината на отпад во процесот на производството на возила и понатамошно намалување на отпадот на крајот на векот на возилото. Ова овозможува зачувуваање на драгоцените материјали и изворите на енергија.

05.10.2017

„Платформата за сите сопственици на Opel. myOpel е фантастичен интернет портал за одржување на вашиот автомобил, закажување на сервис и уште многу други работи. Можете да пристапие on-line или да ја превземете апликацијата.“

04.10.2017

 

Контактирајте не за да ги добиете сите информации кои ве интересираат.

03.10.2017

 

Одберете брошура која би сакале да ја добиете. Можете да одберете и добиете 5 оддеднаш.

02.10.2017

 

Уживај во тест возењето на твојот омилен Opel автомобил.

29.09.2017

 

Пронајдете го дилерот кој е најблизу до Вас и одберете услуга која најмногу Ве интересира.

28.09.2017

 

„Врвен мотор од 115 КС и цена од 16.780 €, Mokka X Enjoy е незаменлив избор на сите љубители на авантури кои го ценат премиум дизајнот.“

27.09.2017

 

Дознајте повеќе за оддржувањето и Opel сервисот на Вашиот автомобил.

26.09.2017

 

500 000 нарачки за Opel Astra која е автомобил на годината за 2016.

25.09.2017

 

Бидете единствени. Бидете свои. Откријте ја својата Insignia Exclusive. Креирајте сопствена боја и прилагодете ги деталите на дизајнот – сè во топла прегратка на комфорот од луксузната класа.

22.09.2017

 

Дознајте повеќе за Adam фамилијата од Opel.

21.09.2017

 

Погледнете ги нашите најнови понуди за нови автомобили. Пронајдете полесен начин за купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

20.09.2017

 

Пополнете онлајн барање за тест возење и уживајте во омилениот Opel автомобил.

19.09.2017

 

За некои возачи животната средина е на прво место. Доколку и Вие ги делите овие ставови Opel Ви нуди вистинска шанса да допринесете во заштитата на животната средина. Погледнете ја целата гама на еколошки и економични возила – Opel ecoFlex модели.

18.09.2017

 

Нашите флотни возила нудат фантастични перформанси како и врвен квалитет. За да останат такви препорачуваме до сите возачи од време на време да ги однесат своите Opel автомобили на проверка.

15.09.2017

 

Контактирајте не. Пронајдете го дилерот кој е наблизу до Вас.

14.09.2017

 

Тим од соништата: Нов дизел мотор за Opel Insignia.

13.09.2017

 

Успеси и препреки за Opel во Чешка.

12.09.2017

 

Запознајте се со нашите идни модели.

11.09.2017

 

Прилагодете го Вашето барање и пронајдете го посакуваното возило кое го имаме на лагер.

08.09.2017

 

Astra, потполно прилагодена за вашиот комфорт. Нејзиниот врвен ентериер креира нова категорија во класата на компактни автомобили.

07.09.2017

 

Одберете брошура која би сакале да ја добиете. Можете да одберете и добиете 5 одеднаш..

06.09.2017

 

Пополнете онлајн барање за тест возење и уживајте во омилениот Opel автомобил.

05.09.2017

 

Погледнете ги нашите најнови понуди за нови автомобили. Пронајдете полесен начин за купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

04.09.2017

 

Прилагодете го Вашето барање и пронајдете го посакуваното возило кое го имаме на лагер.

01.09.2017

 

Opel се труди да им помогне на другите компании да се развиваат во правец кој тие самите го одредуваат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Opel услугите за флотна продажба се подеднакво исплатливи и практични за поединци како и за корпоративните клиенти.

31.08.2017

 

Што се случува откако ќе го донесете својот Opel дома? Дознајте повеќе за сервисот, оддржувањето и многу повеќе.

30.08.2017

 

Opel ја нагласува својата доверба во високиот квалитет на своите производи со две-годишна гаранција која нуди голема покриеност и вклучува “Оpel-помош на патот од Opel“

29.08.2017

 

Контактирајте не, пронајдете го дилерот најблиску до Вас.

28.08.2017

 

Opel Adam и Insignia, најгордите автомобили во својата класа.

25.08.2017

 

Opel Insignia веќе достигна бројка од 50 000 нарачки.

24.08.2017

 

Испратете online барање за сервис за Вашето Opel возило.

23.08.2017

 

Испратете барање за понуда до најблискиот Opel дилер до Вас.

22.08.2017

 

Функционален, удобен и комотен: Новиот Opel Vivaro Tourer и комбе.

21.08.2017

 

Информирајте се за понудите и услугите кои ви ги нуди Opel.

18.08.2017

 

Побарајте го најблискиот дилер и одберете услуга која вас ве интересира.

17.08.2017

 

Opel се труди да им помогне на другите компании да се развиваат во правец кој тие самите го одредуваат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Opel услугите за флотна продажба се подеднакво исплатливи и практични за поединци како и за корпоративните клиенти.

16.08.2017

 

Пополнете онлајн барање за сервис за Вашиот Opel автомобил.

15.08.2017

 

Одберете возило и уживајте во тест возењето!

14.08.2017

 

Одберете брошура која би сакале да ја добиете. Можете да одберете и добиете 5 оддеднаш..

11.08.2017

 

Opel систем за информирање и забава. Одберете го вашиот модел и дознајте повеќе.

10.08.2017

 

Сјајни понуди за сјајни автомобили. Погледнете ги нашите најнови понуди за нови автомобили. Пронајдете полесен начин за купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

09.08.2017

 

Дознајте повеќе за автомобилот со првокласен дизајн - Mokka X!

04.08.2017

 

Погледнете ги нашите понуди на нови автомобили. Пронајдете полесен начин за купување на Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

03.08.2017

 

Opel Astra e најекономичниот дизел автомобил за оваа година.

02.08.2017

 

Сигурноста на прво место: Дополнителни системи за помош при возење за Opel Crossland X.

01.08.2017

 

Новата Opel Insignia со моќен сигурносен концепт.

31.07.2017

 

Побарајте го најблискиот дилер и изберете услуга која ве интересира.

28.07.2017

 

Што се случува откако ќе го донесте својот штотуку купен автомобил дома? Дознајте повеќе за сервисот, оддржувањето и многу повеќе.

27.07.2017

 

Опеловиот систем за информирање и забава - технологија интегрирана во Вашиот автомобил за подобар квалитет на возењето. Прво одберете свој модел и дознајте повеќе.

26.07.2017

 

Изберете информација/брошура која би сакале да ја добиете. Можете да изберете и да добиете најмногу до 5 одеденаш.

25.07.2017

 

Одберете возило кое Ве интересира, пополнете го барањето за тест возење и уживајте!

24.07.2017

 

Пополнете online барање за сервис на Вашиот Opel автомобил.

21.07.2017

 

Opel Flexcare е прилагодена заштита за вашето возило. Дознајте ги бројните предности кои ги нуди.

20.07.2017

Посветени на константните деловни иновации, Opel се труди да помогне на другите компании да се развиваат - во правец кои сами ќе го одредат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, услугите на Opel за флотната продажба се подеднакво исплатливи за поединците како и за корпоративните клиенти.

19.07.2017

 

Дознајте кои се причините поради кои би требало да купите Opel Zafira.

18.07.2017

 

Провозете ја Mokka X Enjoy и дознајте како изгледа авантурата во елегантен теренец со иновации од премиум класата.

17.07.2017

 

Неизбришливиот прв впечаток на Новата Insignia. Уверете се и сами.

14.07.2017

Opel се труди да им помогне на другите компании да се развиваат во правец кој тие самите го одредуваат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Opel услугите за флотна продажба се подеднакво исплатливи и практични за поединци како и за корпоративните клиенти.

13.07.2017

 

Новата Opel Insignia. Германска технологија за секој од нас.

12.07.2017

 

Одлични понуди за одлични автомобили. Погледнете ги најновите понуди на новите автомобили.

11.07.2017

 

Одберете брошура која би сакале да ја добиете. Можете да одберете и добиете 5 оддеднаш.

10.07.2017

 

Побарајте барање за сервис на Вашиот Opel автомобил.

07.07.2017

 

Светска премиера: Opel Astra купена со прегледи на YouTube.

06.07.2017

 

Информирајте се за новиот Opel Grandland X.

05.07.2017

 

„Иднината им припаѓа на сите“: Opel го презентира новиот бренд слоган, новото лого како и кампањата за новата Insignia.

04.07.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели креирани и одбрани само за Вас. Кликнете на документот и одберете го Вашиот фаворит.

03.07.2017

 

Побарајте понуда. Контактирајте го најблискиот Opel партнер.

30.06.2017

Со постојаните промени на цените на горивата и што поголемата еколошка свесност на компанијата, Opel на своите LPG модели нуди решение за оние кои внимаваат на трошоците и околината. Opel нуди 7 LPG модели: Corsa, Astra (5 врати и Sports Toruer), Zafira, Insignia, Meriva, Mokka и Adam.

29.06.2017

 

Погледнете ја нашата најнова понуда на автомобили. Пронајдете полесен начин за купување Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

28.06.2017

 

Со двете нивоа на опременост, EDITION и INNOVATION ќе ја пронајдете потполно новата Зафира, токму онаква каква што ја посакувате.

27.06.2017

 

Класична елеганција од секој агол. Отворена или затворена, Opel Cascada едноставно изгледа фантастично.

23.06.2017

 

Германска технологија за секој од нас. Новата Opel Insignia.

22.06.2017

 

Одлична понуда за одлични автомобили. Погледнете ја нашата најнова понуда на нов автомобили и научете повеќе за специјалните понуди и промоции.

21.06.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели специјално дизајнирани и избрани за вас. Кликнете на датотеката и изберете ги вашите омилени. Контактирајте со нас. Јавете се кај нашите дилери.

20.06.2017

 

Животот е полн со можности со новиот Opel CROSSLAND X !

19.06.2017

 

Изберете ги информациите/ брошурата коишто што би сакале да ги добиете. Може да изберете и да добиете до 5 оддеднаш.

16.06.2017

 

Ве молиме изберете го возило за кое сте заинтересирани и уживајте во нивното тестирање како и во претстојниот викенд.

15.06.2017

 

Контактирајте не. Најдете го најблискиот дилер.

14.06.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели специјално креирани и избрани за вас. Кликнете на датотеката и изберете го вашиот фаворит. Контактирајте не..

13.06.2017

 

Информирајте се за вистинската софистицираност на Mokka X, која доаѓа од внатре.

12.06.2017

 

Новата иновативна и луксузнa Opel Insignia е лидер во својата класа.

09.06.2017

 

Закажете тест возење и уживајте во претстојниот викенд.

08.06.2017

 

Изберете ги информациите/брошурата што би сакале да ја добиете. Можат да се изберат и да се добијат до 5 оддеднаш.

07.06.2017

 

Во Opel, ние нудиме посебни услови за финансирање и лизинг за приватни и комерцијални возила. Информирајте се.

06.06.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели специјално дизајнирани и избрани за вас. Кликнете на датотеката и изберете го вашиот фаворит. Контактирајте со нас.

05.06.2017

 

Дознајте повеќе за нашите идни модели.

02.06.2017

 

Норвешките купувачи први ја примија Opel Ampera!

01.06.2017

 

Посветен на континуираните бизнис иновации, Opel се обидува да им помогне на другите компании да растат - во насока која сами ќе ја одредат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Opel услугите на флотната продажбата се ефективни и практични и за поединците и за корпоративните клиенти.

31.05.2017

 

Погледнете ја нашата најнова понуда на нови автомобили. Најдете полесен начин да купите Opel, да заштедите пари и да научите повеќе за специјалните понуди и промоции.

30.05.2017

 

Шампион на вредноста на 2017 година: Opel Zafira ја зема титулата

29.05.2017

 

Елегантната Opel Astra Sedan Enjoy е причина зошто не треба да правите компромис кога станува збор за возење!

26.05.2017

 

Opel ја нагласува својата доверба со високиот квалитет на своите производи со две-годишна гаранција која обезбедува широка покриеност и вклучува "помош на Opel на патот."

25.05.2017

 

жив израз на вредностите на Opel! Дознајте повеќе за Opel.

24.05.2017

 

Посветен на континуираните бизнис иновации, Opel се обидува да им помогне на другите компании да растат - во насока која сами ќе го одредат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Оpel услугите на флотна продажбата се ефективни и практични и за поединците и за корпоративни клиенти.

23.05.2017

 

Закажете сервис во најблискиот Opel партнер.

22.05.2017

 

Изберете ги информациите / брошурата коишто би сакале да ги добиете. Може да се изберат и да се добијат до 5 одеднаш.

19.05.2017

 

Ви посакуваме убав и пријатен викенд со нашите Opel автомобили.

18.05.2017

 

Постојат многу причини да се купи Opel Zafira. Дознајте ги!

17.05.2017

 

Со новата Meriva уживајте во луксузот на екстра простор и останете безбедни на патот. Максимално искористете ја можноста за полесен влез и излез од задните седишта и сите опции на високо-технолошкиот кои ги нуди Meriva Drive.

16.05.2017

 

Вистинска софистицираност доаѓа од внатре. Mokka X, автомобил на вистинска софистицираност.

15.05.2017

 

Елегантната Opel Astra Sedan Enjoy, модел со 4 врати, 1.6 бензински мотор со 115 КС и цена од 12800 евра е причина зошто вие не треба да правите компромис кога станува збор за возење!

12.05.2017

 

Не чекајте, обратете се кај вашиот локален Opel дилер уште денес.

11.05.2017

 

Уживајте во возењето Opel автомобили. Тестирајте ги нашите возила!

10.05.2017

 

Opel Corsa продолжува нејзиниот успех: извршени се 75.000 нарачки!

09.05.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели специјално дизајнирани и избрани за вас. Кликнете на датотеката и изберете ги вашите омилени. Контактирајте со нас. Јавете се кај нашите дилери.

08.05.2017

 

Opel го започнува производство на CROSSLAND X во Сарагоса.

05.05.2017

 

Со постојаните промени во цените на горивото и растот на свеста за животната средина на општеството, Opel со своите LPG модели нуди решение за оние кои внимаваат на трошоците и животната средина. Opel нуди 7 LPG модели: Corsa, Астра (5-врати и Sports Tourer), Zafira, Insignia, Meriva, Mokka и Аdam.

04.05.2017

 

Погледнете ги нашите тековни понуди.

03.05.2017

 

Opel Zafira, вистинско возило за вас!

28.04.2017

 

Уживајте во вашиот викенд со тестирање на Opel автомобили. :)

27.04.2017

 

Сите љубители на Opel кои сакаат да го чувствуваат возењето на врвен автомобил, удобност и безбедност, сега имаат можност да ги реализираат своите соништа. Погледнете ја нашата понуда на модели специјално дизајнирани и избрани за вас.

26.04.2017

 

Уживајте во пролетта со Opel Cascada

25.04.2017

 

Нов SUV: атлетски и авантуристички Opel Grandland X.

24.04.2017

 

Opel на најголемиот светски саем на класични автомобили

21.04.2017

 

Уживајте во вашиот викенд со одличните понуди на нашите автомобили.

20.04.2017

 

LPG течен гас е исто така познат како бензин или течен нафтен гас. Opel нуди 7 LPG модели: Corsa, Астра (5-врати и Sports Tourer), Zafira, Insignia, Meriva, Mokka и Adam.

19.04.2017

 

Не чекајте повеќе. Контактирајте не!

18.04.2017

 

Платформата за сите сопственици на Opel.

myOpel е фантастичен интернет портал за одржување на вашиот автомобил, закажување на сервис, и многу повеќе. Можете да пристапите on-line или да ја преземете опционалната апликација.

17.04.2017

 

Погледнете ја нашата понуда на модели специјално дизајнирани и избрани за вас. Контактирајте не. Јавете се кај нашите дилери.

14.04.2017

 

Astra Sports Tourer е прилагодена на вашата удобност. Нејзината врвна пространа внатрешност ефективно создава нова категорија во класата на компактни автомобили.

13.04.2017

 

Спој на вајарска уметност со германската прецизност- Corsa едноставно ве повлекува кон себе

12.04.2017

 

Запознајте ја новата Opel Insignia!

11.04.2017

 

Opel OnStar: Нови услуги и повеќе од 9 милиони интеракции.

10.04.2017

 

Победничката низа е продолжена: Opel Astra автомобил на годината во Јужна Африка.

07.04.2017

 

Посветен на континуираните бизнис иновациии, Opel се обидува да им помогне на другите компании да растат - во насока која сами ќе ја изберат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет на Opel услугите за флотна продажбата се ефективни и лесни за поединците, како и за корпоративни клиенти.

06.04.2017

 

Ако имате Opel возило, вашето задоволство е наш приоритет број еден: Овде ќе најдете детални информации за гаранцијата, поддршката, услугите за одржување, како и прирачниците за сегашните и поранешните модели, пристап до каталог со опрема и детали за програмите за рециклирање за возилата со истечен век.

05.04.2017

 

Дознајте повеќе за вашите омилени Opel возила. Изберете ја брошурата што би сакале да ја добиете.

04.04.2017

 

Запознајте го нашиот водечки семеен автомобил. Визуелно препознатлив, Insignia gama зрачи со непогрешлива естетика.

03.04.2017

 

Дознајте повеќе за семејството ADAM. Овој урбан кросовер во џебен формат со три врати и со должина од 3.75 метри, отвора нов сегмент од пазарот. може да биде Ваш по акциски цени!

31.03.2017

 

Тестирајте ги нашите автомобили! Уживајте во возењето, како и во наредниот викенд.!

30.03.2017

 

Вашиот Opel го заслужува само најдобриот третман. Opel Service Plus е програма на услуга наменета за возила постари од 4 години по многу поволни цени. Изберете ги само врвните мајстори и оригинални резервни делови - поприфатлива отколку што мислите.

29.03.2017

 

Прилагодена со вашиот живот. Поврзана со вашиот свет. Opel Meriva е наменета за секојдневна употреба благодарение на голема флексибилност, софистицирана технологија и врвната удобност. Со други зборови: леснотијата на животот во своето најдобро издание.

28.03.2017

 

Со четири нивоа на опременост Selection, Enjoy, Dynamic i INNOVATION, ќе ја најдете Opel Astra Sports Tourer која совршено ви одговара.

27.03.2017

 

Директорот Dr.Neumman отворил штанд на Opel на автомобилскиот саем во Женева.

24.03.2017

 

Време е за промени. Новата Insignia Grand Sport!

23.03.2017

 

Посветен на континуиранa бизнис иновацијата, Opel се обидува да им помогне на другите компании да растат - во правец кои сами го одредуваат. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, услугите на Opel се ефективни за флотна продажба и практични за индивидуални лица колку што за корпоративни клиенти.

22.03.2017

 

Сега ќе имаат можност да ги реализираат своите соништа. Германскиот квалитет, иновативниот дизајн, сигурноста и атрактивните финансиски услови се доволни причини за да се одлучите за еден од предложените модели и да закажете возење кај Opel дилерите.

21.03.2017

 

Туториoлот на Opel за начинот на функционирање го прави infotainment уште по забавен.

20.03.2017

 

Cool Crossover: Лансирање на новиот Opel Crossland X

17.03.2017

 

Opel ја зголемува ефикасноста на процесот на рециклирање со дизајнирање на производи кои може да се рециклираат од самиот почеток. Погледнете!

15.03.2017

 

Новиот Opel CROSSLAND X: Шампион на стил и функционалност

14.03.2017

 

Што ќе се случи откако ќе го однесете вашиот новo купен Opel дома? Дознајте за сервисот, одржувањето, и многу повеќе.

13.03.2017

 

Новата Insignia и CROSSLAND X во центарот на вниманието!

10.03.2017

 

MyOpel, ги нуди сите придобивки на вистинскиот сервис на интернет. Целта на порталот е да се олесни закажувањето на услуги и за вас и за вашиот дилер. Во прилог на сите услуги што ќе го добиете во нашите сервиси, овде додадовме некои фантастични опции кои ќе ви помогнат уште повеќе да уживате во вашиот автомобил

09.03.2017

 

Извлечете максимум од вашиот Opel.

Вашето задоволство еприоритет број еден во Opel сервисите. Нашиот широк спектар на услуги е наменет за да се осигура дека ќе добиете што повеќе задоволство од вашето возило!

08.03.2017

 

Не чекајте! Контактирајте со вашиот дилер денес.

07.03.2017

 

Нов центар за дистрибуција: Opel одржува свечена церемонија во Бохум

06.03.2017

 

Кул кола кул премиера: Пристигнува новата Opel CROSSLAND X

03.03.2017

 

Брзо, закажете тест возење

02.03.2017

 

Елегантната Opel Cascada обезбедува сигурност за употреба во текот на целата годината во гламурозниот свет на кабриолети. Па зошто да чекаме? Сигурен висок квалитет, динамичен дизајн и исклучително удобно возење, ова е автомобил кој одамна си го ветивте себеси.

01.03.2017

 

За некои возачи животната средина е на прво место. Доколку ги споделувате овие ставови, Opel ви нуди вистинска можност да се придонесе за заштитата на животната средина. Погледнете го целиот спектар на еколошки и исплатливи автомобили - модели на Opel ecoFLEX.

28.02.2017

 

Системот на Opel за информации и забава – e технологија интегрирана во вашиот автомобил за подобар квалитет на возење

27.02.2017

 

Погледнете го нашиот каталог на опрема за Opel

24.02.2017

 

Ви посакуваме убав викенд

23.02.2017

 

Информирајте се за нашите идни модели: Време е за промени!

22.02.2017

 

Пространа и спортска: Новата Opel Insignia Sports Tourer

20.02.2017

 

Видете ги нашите најнови понуди и нови автомобили. Најдете полесен начин да купите Opel, да заштедите пари и да дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции

17.02.2017

 

Opel ја истакнува неговата доверба со високиот квалитет на своите производи две-годишната гаранција, која обезбедува широка покриеност и вклучува "помош на Opel на патот."

16.02.2017

 

AUTOBEST Гала: Награди за Opel и Ampеrа

15.02.2017

 

Новото Opel Vivaro Sport е достапен за нарачка!

14.02.2017

 

Сосема нов Opel CROSSLAND X: остар и исклучително забавен!

13.02.2017

 

Opel Ampera ја освои ‘Paul Pietsch’ наградата за иновативна технологија.

10.02.2017

 

Со новата Opel Insignia- Grand Sport, нема потреба за страв од зимата!

09.02.2017

 

Што се случува откако ќе се доведени до вашиот ново купен Opel дома? Дознајте повеќе за сервисот, одржувањето, и многу повеќе.

08.02.2017

 

Успешните Opel Astra и IntelliLux LED® светлата ги прибедуваат клиентите низ цела Европа.

07.02.2017

 

За некои возачи животната средина е на прво место. Доколку ги споделувате овие ставови, Opel ви нуди вистинска можност да придонесете за заштитата на животната средина. Погледнете го целиот спектар на еколошки и исплатливи автомобили – ecoFLEX моделите на Opel.

06.02.2017

 

Посветен на континуираните деловни иновации, Opel се обидува да им помогне на другите компании да растат - во сопствен правец. Нудејќи безбедност, добри цени и квалитет, Услугите на Opel за флотна продажба се ефективни и практични за физички лица колку што се и за корпоративните клиенти.

03.02.2017

 

Дознајте повеќе за системот на Opel за информации и забава!

02.02.2017

 

Opel ја истакнува неговата доверба во високиот квалитет на своите производи со две-годишна гаранција, која обезбедува широка покриеност и вклучува "Оpel помош на на патот".

01.02.2017

 

Запознајте сè со нашите идни модели.

31.01.2017

 

Елегантен, Opel Vivaro. Повеќе моќ, повеќе товарен простор, поголем комфор за работниците и најмодерен систем за поврзување. Нова форма на сигурност, ефикасност и капацитет!

30.01.2017

 

Новиот Opel CROSSLAND X: модерен за град со SUV ладење.

27.01.2017

 

Продажба на Opel во Европа се зголеми за 4% во 2016

26.01.2017

 

Не ги пропуштајте нашите најнови понуди

25.01.2017

 

Новата Ampera е победник на трката за најголемо достигнување.

24.01.2017

 

Opel Meriva е спој на пространост и прилагодливост. Ова е семеен автомобил кој е мешавина на практичност и елеганција.

23.01.2017

 

Нов погон за новата Insignia

20.01.2017

 

За вас развивме страст, иновативност, перфекционизам и одговорност, за да ја здобиеме вашата доверба. Доверба, со која редовно се грижи со посебни предности на Opel програмата за бизнис партнерите.

19.01.2017

 

Логистика, транспорт, дистрибуција? Нашата гама на Opel комерциjалните возила вклучува се, од панел комбиња, шасија со продолжена или класична кабина и фабричка конверзија, до специjализирани возила од нашите доверливи добавувачи.

18.01.2017

 

Врвната внатрешна обработка во MOKKA X обезбедува рафинирана атмосферата и иновативна опција од премиум класата. Дополнителната висина на телото овозможува да се види преку повеќето стандардни автомобили.

17.01.2017

 

Свежиот дизајн на новата Zafira со 7 седишта, со нова предна маска и двојни LED цевки во облик на крилото, носи фантастичен изглед кои се очекуваат од најсовремената германска технологија.

16.01.2017

 

Новата година носи нови понуди! Погледнете.

23.12.2016

 

За викенд опуштете се со Опел акција :)

22.12.2016

 

Продажбата на новата Ампера веќе започна во Норвешка. Наскоро пристигнува и на другите пазари

21.12.2016

 

Веќе се порачани 100.000 нови Mokka X. Дали ја сакате вашата?

20.12.2016

 

Ние го знаеме нашиот курс за иднината...

19.12.2016

 

Се е во името: сосема нова Opel Insignia Grand Sport.

16.12.2016

 

Погледнете како е на снимање на реклама за Opel.

15.12.2016

 

Ние имаме предлог за најдобри новогодишни подароци

14.12.2016

 

Направeте место за Opel Insignia Grand Sport! Уште од првиот поглед на новата генерација на најпродаваниот модел  укажува на причината зошто таа ја заслужува новата титула.

13.12.2016

 

Opel и фудбалот одсекогаш биле добитна комбинација

12.12.2016

 

Ви посакуваме забавен почеток на неделата :)

08.12.2016

 

Закажете сервис за вашиот миленик и очекувајте ја зимата спремни.

07.12.2016

 

Opel OnStar доаѓа на 18 нови пазари.

06.12.2016

 

Пространоста и флексибилноста се две извонредни предности на новиот Opel Comba Tour. Погледнете внатре и ќе видите дека е совршен за семејство, хоби, спорт и одмор во вашето слободно време.

05.12.2016

 

Запознајте се со сите услови на Opel FlexCare гаранцијата.

02.12.2016

 

Течните, скулптурални линии на Opel Corsa, се совршено прилагодени на Corsavan. Елегантната форма која ја прати функционалноста за остварување интелигентни способности. Резултатот се гледа во импресивниот 0,92 m³ простор за складирање скриен во рамките на атрактивниот дизајн.

01.12.2016

 

Со својот репрезентативен дизајн, револуционерен мотор и функционалност на подвижна канцеларија, Opel Vivaro наметнува нови стандарди во овој сегмент. Огромниот простор за складирање и најдобриот во класата за вкупни трошоци за сопственост го прават ова комерцијално возило навистина единствено.

30.11.2016

 

Ви даваме 7 причини да ja купите новата Opel Zafira.

29.11.2016

 

Зимата се приближува, дочекајте ја спремни :)

28.11.2016

 

Дали знаете што е Грандланд X?

25.11.2016

 

Крајот на неделата е вистинското време за да се размисли за купување на ново возило. Побаратејте понуда

24.11.2016

 

Изберете ја брошурата за вашиот омилен модел

23.11.2016

 

Без разлика на тоа колку многу го возите вашиот автомобил знаете дека со текот на времето некои делови треба да се заменат. Но, можете да бидете сигурни дека оригиналниот производител ги прави најдобрите делови за замена

22.11.2016

 

Концепт стратегијата за рециклирање на Opel е дел од нашата одговорност во процесот на производство. Таа има две цели: да се намали количината на отпад во процесот на производство на возилото и понатамошно намалување на отпадот на крајот на возилото.

21.11.2016

 

Неделата почнува: приклучете се на трката

18.11.2016

 

Погледнете како изгледа новиот календар на Опел за 2017.

17.11.2016

 

Погледнете некои од признанијата кои ги добивме

16.11.2016

 

Што се случува откако ќе го го однесете вашиот нов купен Opel дома? Научете сè за сервисот, одржување, и многу повеќе.

15.11.2016

 

Opel одамна е познат по своите концепти ...

14.11.2016

 

Сигурни сме дека имаме барем нешто за вас…

11.11.2016

 

Викендот е за уживање! ADAM S!

10.11.2016

 

Дочекајте ја зимата подготвени со новата акција од Opel

09.11.2016

 

Голема офанзива во 2017 година – пристигнуваат 7 нови модели на вашата омилена автомобилска марка!

08.11.2016

 

Дали знаете што е Crossland X?

07.11.2016

 

X Mokka секогаш држи сè под контрола. Во тешки услови за возење, опционалната интелигентна технологија 4x4 погон на сите четири тркала, ви обезбедува дополнителнo влечење, стабилност и контрола.

04.11.2016

 

Ви посакуваме убав викенд

03.11.2016

 

Opel Movano е првокласен оперативец во светот на комбињата. Импресивен избор на варијанти, меѓуосовински растојанија, како и оптоварувања и висина на теретниот простор, предводник е на ова поле. Movano комерцијалните возила нудат паметен дизајн, одлична економичност како и водечки перформанси и комфор во оваа класа.

02.11.2016

 

Сакате понуда за автомобил? На само еден клик сме од вас.

01.11.2016

 

Освоивме многу награди оваа година.

Погледнете некои од нив.

31.10.2016

 

Погледнете ја нашата понуда на модели креирани и избрани специјално за Вас.

28.10.2016

 

Да се потсетиме на неколку работи за нашиот бренд.

27.10.2016

 

Се ближи крајот на година и додека не направиме ретроспектива на оваа, да погледнеме каква била минатата.

26.10.2016

 

Зачекорете во возбудливиот свет на Новата Corsа.

Префинета, елегантна и попристапна од кога било, Opel Corsa зрачи со луксузот на скапоцен автомобил.

На сето тоа германските технички иновации ја чинат полесна, побезбедна, попаметна и позабавна од моментот кога својот нов автомобил ќе го донесете дома.

25.10.2016

 

Некои родендени се поважни од некои други.

24.10.2016

 

Дали знаете како патуваат кучињата?

14.10.2016

 

Погледнете ја нашата најдобра понуда!

13.10.2016

 

Логистика, транспорт, дистрибуција? Нашата гама на комерцијалните возила на Opel вклучува сè, од панел комбиња, шасии со продолжена или класична кабина и фабрички конверзии, до специјализирани возила на нашите доверливи добавувачи.

12.10.2016

 

Неверојатно скулпторскa и магнетски привлечна, Corsa едноставно ве влече кон себе.

Вашите очи природно ги следат извајаните контури. Спортска маска, обликувани предни светла, флуидна линија на покривот, моќни задни пропорции. Генијална од секој агол.

11.10.2016

 

Најновиот член на семејството Адам ви дава апсолутна слобода: можете да изберете боја на покривот, наметката, тркалата и внатрешните и надворешните украси. Со други зборови, ADAM UNLIMITED ви нуди бескрајни можности. А најдоброто од сè е тоа што стандардната опрема е неверојатно богата.

10.10.2016

 

Дизајнирана како предизвик за другите, опремена секогаш да победи. Новата Opel Astra е нов стандард во компактната класа на автомобили.

23.09.2016

 

Влезете во светот што се прилагодува на вашите потреби. Влезете во светот на забавата.

22.09.2016

 

Свежиот дизајн на новата Zafira со 7 седишта, со нова предна маска и двојни LED цевки во форма на крило, носи фантастичен изглед кој се очекува и од најсовремената германска технологија. Дали и вам ви се допаѓа новиот дизајн на Zafira?

21.09.2016

 

Што ви е потребно? Ако сакате да натоварите до 2,5 тони, или да превезете до 17 лица, погледнете ја палетата на Opel Movano. Може да бирате помеѓу 4 должини, 3 висини на кровови и 4 категории на тежина.

20.09.2016

 

Ако имате Opel возило, Вашето задоволство е наш приоритет број еден! Овде ќе најдете детални информации за гаранциите, поддршката, услугите за одржување, како и прирачниците за сегашните и поранешните модели.

19.09.2016

 

Спој на германскиот квалитет, модерен, атрактивен дизајн и исклучителна убавина на возењето може да ја најдете во Meriva! Овој 100% германец ќе ви објасни што значи квалитетот над класата.

16.09.2016

 

MOKKA X секогаш држи сè под контрола. Во тешки услови за возење, опционалната технологија на интелигентниот 4x4 погон на сите четири тркала, ви обезбедува дополнително влечење, стабилност и контрола.

15.09.2016

 

Корените на Opel се постари од еден век. Повеќе од 110 години ние самоуверено гледаме кон иднината и ја инвестираме целата своја енергија во тоа вашето возење да биде попријатно.

14.09.2016

 

Откријте го светот на комерцијалните возила на Opel.

13.09.2016

 

Големи понуди на големи автомобили.
Погледнете ги нашите најнови понуди на нови автомобили. Пронајдете полесен начин за да купите Opel, заштедете пари и научете повеќе за специјалните понуди и промоции.

12.09.2016

 

Со својот интелигентен електричен систем Liftgate¹ кој што работи без ангажирање на рацете, утоварот и истоварот кај новиот Sports Tourer ќе биде вистинско задоволство.

09.09.2016

 

Уверете се зошто токму Astra е Автомобил на годината во Европа!

08.09.2016

 

Знаете ли кои се предностите во користењето на оригинални Opel делови и овластени Opel сервиси?

07.09.2016

 

И понатаму ги имаме најдобрите акции за вас. Погледнете

06.09.2016

 

Уште една мачка во улогата на нашиот манекен :)

05.09.2016

 

Веќе 50 години ги тестираме автомобилите на оваа патека. Сега го славиме нејзиниот роденден :)

02.09.2016

 

Opel и фудбалот се секогаш идеална комбинација, зарем не?

01.09.2016

 

Дали знаете што е Ampera e?