Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

ЛЕГЕНДАРНИ OPEL 7 ДЕНА.
ОДБРОЈУВАЊЕТО ЗАПОЧНА!

Подгответе се на време. Оваа важна информација ја споделуваме само со вас.

Од 18-25 април посетете ги овластените Оpel дилерства и очекувајте неповторливи цени на некои од нашите модели.

 

Листата на конкретните модели на возила кои се дел од оваа понудата, со вклучителната задолжителна опрема, побарајте во нашите овластени салони во Скопје и Тетово. Таму ќе ги добиете сите неопходни информации и конкретни понуди. Количината е ограничена, а ограничено е и времето за ваша брза реакција.

 

Искористете ја оваа извонредна прилика, само еднаш во годината!

 

Ве очекуваме во салоните на Opel.