Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Opel Astra.

Барате атрактивен компактен автомобил со атлетски дизајн и технички иновации од премиум класата по неверојатна цена?
Сега е вистинскиот момент за ASTRA акција.

 

 

Оpel Аstra Enjoy 1.4 100KС, со исклучителен пакет на опрема:

  • Inteli Link поврзување со мобилен телефон,
  • мултифункционален екран 7",
  • LED дневни светла и предни светла за магла,
  • aлуминиумски фелни,
  • брилијант боја,
  • кожен управувач,
  • темпомат...

 

за неверојатни 14.840 €

 

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција.

Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.