Astra Sedan

Аstra Sedan Enjoy.

Барате автомобил со стил, со импресивен простор и флексибилност по одлична цена?
Искористете ја одличната понуда на Opel за одлична година. Доживејте ја Opel Astra седан елегантната лимузина, која вози подеднакво динамично како што изгледа.

Оpel Аstra Sedan Enjoy 1.6 115KС, со фантастичен пакет на опрема:

 • 1.6 бензински мотор со 115КС
 • 4 врати
 • Клима уред
 • ABS и ESP
 • Централно заклучување со далечинско управување
 • Ретровизори со електрично прилагодување и греење
 • Електрика на прозори напред и позади
 • Радио CD 400 Plus
 • 6 воздушни перничиња
 • Команди на управувач за радио уред и телефон
 • Темпомат
 • Резервно тркало со помали димензии

 

за неверојатни 12.800 €

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција.

Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. Понудата важи до 31.03.2017. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.