Astra, Corsa
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Жешкото лето започна со неверојатната понуда на Opel!

Најбараните Оpel модели, Corsa и Astra, сега со неодоливи цени и опрема.

Оpel Corsa Selection 1.2 70КС , со исклучителна опрема:

 

 • Радио CD 3.0 BT - MP3, USB
 • Wireless interface
 • Bluetooth
 • Клима уред
 • Кожен управувач со аудио команди
 • 6 воздушни перничиња
 • АBS и ESP...

 

за неверојатни 10.650 €

 

Оpel Аstra К Enjoy 1.4 100KС, со богата опрема:

 

 • Inteli Link поврзување со мобилен телефон,
 • мултифункционален екран 7",
 • LED дневни светла и предни светла за магла,
 • aлуминиумски фелни,
 • кожен управувач,
 • темпомат...

 

за неверојатни 14.840 €

 

Прикажаниот изглед на автомобилите е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција.

Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. Понудата важи до 30.09.2017. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.