Insignia
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Opel Insignia.

Врвна технички и технолошки со софистициран изглед, забавна и практична за возење, неверојатно безбедна и стабилна, го прави возењето вистинско уживање и задоволство.Отсега достапна по уште поповолна цена. Повелете во салоните кај овластените дилери. Ве очекуваме.

Оpel Insignia Active 1.6 136KС, со богата опрема:

  • Intelilink Radio 8" екран на допир
  • Паркинг сензори
  • Темпомат
  • Кожен управувач со команди
  • 18" алуминиумски фелни
  • Електрична паркирна кочница
  • Електронски двозонски клима уред
  • Електрично преклопување и греење на ретровизори...

 

за неверојатни 21.990 €

 

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција.

Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. Понудата важи до 30.06.2017.  За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.