Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Opel Meriva.

Практична и флексибилна со освежувачки стилски дизајн и препознатливи странични прозорци и носат нов заводнички избор во сегментот. Задните врати кои се отвараат обратно и доста пошироко од обичните врати овозможуваат лесно влегување и излегување а седиштата со висока седечка положба даваат незаменливо чувство на прегледност, пространост и удобност.Искористете ја најдобрата понуда досега. Повелете во салоните кај овластените дилери. Ве очекуваме.

Оpel Meriva 1.4 100KС, со богата опрема:

  • единствени Flex Doors®, Flex Space® со високо позиционирани седишта,
  • клима уред,
  • аларм
  • патен компјутер,
  • предни светла за магла
  • радио CD 300,
  • металик боја…

 

за неверојатни 11.490 €

 

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција.

Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. Понудата важи до 30.09.2017. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.