Mokka X

XTRA ТЕРЕНЕЦ ОПРЕМЕН ЗА АВАНТУРИ.

Opel Mokka X – врвен теренец за неверојатни авантури. Возете ја Mокка X и дознајте како изгледа авантура во елегaнтен теренец со иновации од премиум класата. Искористете ја најдобрата понуда досега.


Оpel Mokka X Innovation, 1.6 дизел 136 КС start/stop MT6, со богата опрема:

  • мултимедијален IntelliLink систем
  • 7”екран во боја осетлив на допир,
  • двозонски електронски клима уред,
  • предни и задни паркинг сензори,
  • хромиран пакет на декорации,
  • ентериер од кожа и штоф,
  • комплетна електрика на стакла,
  • електрични склопливи ретровизори,
  • 18” алуминиумски фелни… и уште многу дополнителна опрема

Сега за неверојатни 20.990 €.

 

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција. Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери. Понудата важи до 30.09.2017.