Opel - Показател на понуди и услуги

ПОНУДИ И УСЛУГИ.

Независно дали сакате да земете комби на лизинг, да го отплаќате вашиот автомобил или да управувате со цела флота, овде ќе најдете одлични понуди и решенија од Opel.

Opel - Актуелни понуди

Актуелни понуди

Откријте ги специјалните модели на Opel и проверете ги најновите понуди на автомобили, комерцијални возила, додатоци и услуги.

Повеќе
Opel - Меѓунардни и дипломатски продажби

Opel IDS

Дознајте за дипломатските, меѓународни и воени продажби на Opel. Погледете ги нашите посебни услови и услуги.

Повеќе
Opel - Плаќање и лизинг

Плаќање и лизинг

Постои повеќе од еден начин да се купи автомобил. Дознајте за најдобрите решенија за плаќање и лизинг.

Повеќе
Opel - Флота и бизнис

Флота и бизнис

Дознајте за одличните вредности на возилата и решенија за вашите бизнис потреби со дополнителна поддршка од Opel.

Повеќе