Пред нас е уште една зима, која со себе ги носи сите пропратни појави како што се ниските температури, дождот, снегот, голомразицата...

 

Искористете ја ЗИМСКАТА СЕРВИСНА АКЦИЈА во авторизираните сервиси на Opel и на време подгответе го своето возило за студените денови кои претстојат и за новите услови на патот.

Дозволете му на вашиот OPEL СЕРВИС да направи комплетна БЕСПЛАТНА проверка на моменталната состојба на вашето возило, вклучително:

 

  • Систем за сопирање
  • Акумулатор
  • Бришачи
  • Пневматици
  • Светлосна сигнализација
  • Ниво на течности
  • Подвозје, суспензија 

 

Дополнително ќе добиете и 10% попуст на работна рака и деловите за кои при проверката ќе се утврди дека се за замена (плочки и течност за сопирачки, акумулатор, бришачи, сијалички, течност за ладење).