Претходно
 • Astra Sports Tourer

  Opel Astra Sports Tourer Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  19.170 €

  Каде и да погледате во внатрешниот дел и што и да посакате да направите, Astra Sports Tourer ќе ви понуди практична иновација или опција која ќе ви помогне да го постигнете тоа.

Следно

  КАРАВАН.

  Понуда на Opel караван.

  Практичноста на петте врати, пет седишта и рамен под за товар додадена на караван или на лимузина. Во Opel каравани ги нарекуваме возилата од редот Sports Tourers – а се нудат во стилската форма на Astra или новата Insignia. Од обата модели можете да добиете она што ќе посакате: со супериорен стил и со одлични можности за возење.

   

  Караваните поминале долг пат од нивните крајно прагматични почетоци. Тие се стекнале со репутација на луксуз и квалитет, а ги возат луѓе кои ја бараат истата динамика на возење која ја очекуваат од секој друг автомобил, но со доволно простор кој им дава слобода за дополнителен товар.

   

  Ако се пронаоѓате меѓу нив, проверете ги опциите на каравани на Opel: современ одговор на практичност со високи перформанси отелотворена во Astra Sports Tourer или во новата Insignia Sports Tourer. Истражете ја вчудовидувачката еластичност на внатрешноста и исклучителната практичност на извонредната ергономска обмисленост. Сигурни сме дека во смисла на флексибилноста, практичноста и прикладноста, ќе успееме да ве увериме.

   

  Opel нуди богат избор на други семејни автомобили и возила  SUV.

  Astra Sports Tourer

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  19.170 €