Претходно
Следно

  СЕМТЕЈНИ АВТОМОБИЛИ.

  Понуда на семејни автомобили на Opel.

  Речиси сигурно не се познаваме со вашето семејство. Но тоа не значи дека не се грижиме за нив. Кога ќе зачекорите во кој било семеен автомобил Opel, удобноста, практичноста и над сè нивната безбедност е од врвно значење за нас, всушност поедаднакво ни е важно како што ви е вам.

   

  Како што секој возач е посебен, така и секое семејство е поинакво. Не постои универзален модел погоден за сите, и никогаш и не постоел. Од стилската прикладност и практичност на Meriva до луксузната Zafira Tourer со 7 седишта, или од Corsa 5-врати преку понудата на модели на Astra, Combo Tour, Antara или Mokka, до супер стилизираната и пространа нова Insignia Sports Tourer или погон на предните тркала Insignia Country Tourer, постои Opel совршен за вас и вашето семејство.

   

  Благодарение на нашиот избор на детски седишта нашите семејни автомобили се развиваат заедно со вашето дете од раѓање нагоре. Превод до училиште, на одмор, на спортски настани, родендени, неделни набавки во супермаркет… какво и да е барањето Opel е подготвен и чека да започне со својата изведба. Смао одлучете колку простор, разновидност и флексибилност ви се потребни за да се релаксирате. Со нас вашето семејство е во најсигурни раце.

   

  Opel поседува богат избор на  каравани и  SUV - сите одлични како семејни автомобили.