Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


120 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ.

Репер во компактната класа: Astra содржи карактеристики на премиум класата со спортско ракување и одлчична поврзаност. Конфигурирајте ја вашата едиција 120 години сега со нашите роденденски пакети!

 

Едицијата Astra 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
 • 7-инчен екран на допир
 • Управувач со радио контроли
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Плочки на праговите

 

Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Задна камера

Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 4.0 IntelliLink
 • Радио DAB+

Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Светла IntelliLux Matrix LED
 • Предна камера
 • Светла за магла

Пакет за удобност:

 • Ергономски активни седишта, сертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)
 • Електронска контрола на климата
 • Кожен управувач
 • Прилагодлив потпирач за рака

 

  Пакет за возење:

 • Динамична шасија
 • Надградени 17-инчни тркала од легура

Пакет за дизајн:

 • Двобоен покрив
 • Црни 17-инчни тркала од легура

Повеќе за Astra.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ