Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


120 ГОДИНИ ИНСПИРАЦИЈА.

Стилскиот кросовер со дизајн на SUV: високоефикасни мотори, иновации од премиум класата и исклучителна флексибилност. Откријте ја нашата едиција 120 години вкл. роденденските пакети сега!

 

Едицијата Crossland X 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Хромиран отвор за дневно светло
 • Двобоен покрив
 • Дневни светла LED
 • Плочи на подвожјето, напред и назад
 • Декоративни лајсни


Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Предупредување за судир нанапред


Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Напредно предно осветлување LED
 • Предни светла за магла
 • Бришачи за ветробранското стакло осетливи на дожд
 • Електрохроматски ретровизор со заштита од заслепување
 • Автоматска контрола на осветлувањето

Пакет за удобност:

 • Ергономски активни кожни седишта, сертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)1
 • Електронска контрола на климата


Повеќе за Crossland X.


1Само површините за контакт на седиштето се кожни

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ