Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


120 ГОДИНИ ВОДЕЧКИ БРЕНД.

Подготвен за авантура: Земете го вашиот Grandland X, едиција 120 години опремен со врвна технологија и возбудлив дизајн. Одозгора на тоа, изберете од нашите дарежливи роденденски пакети!

 

Едицијата Grandland X 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Плочи на подвожјето

Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Напредно предно осветлување LED
 • Предупредување за судир нанапред


Пакет за возење:

 • IntelliGrip
 • 18-инчни сребрени тркала од легура


Пакет за удобност:

 • Cертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)
 • Електронска контрола на климата


Повеќе за Grandland X.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ