Претходно
 • МОДЕЛИ 120 ГОДИНИ.

  Одбележување на моделите Opel 120 години: Откријте ги моделите 120 години, со многу атрактивни карактеристики како стандард и можност за персонализација со возбудливите опционални пакети.

Следно

GRANDLAND X

120 ГОДИНИ ВОДЕЧКИ БРЕНД.

Подготвен за авантура: Земете го вашиот Grandland X, едиција 120 години опремен со врвна технологија и возбудлив дизајн. Одозгора на тоа, изберете од нашите дарежливи роденденски пакети!

КОНФИГУРИРАЈТЕ СЕГА

CROSSLAND X

120 ГОДИНИ ИНСПИРАЦИЈА.

Стилскиот кросовер со дизајн на SUV: високоефикасни мотори, иновации од премиум класата и исклучителна флексибилност. Откријте ја нашата едиција 120 години вкл. роденденските пакети сега!

MOKKA X

120 ГОДИНИ АВАНТУРА.

Во град или во природа: искусете дополнителна безбедност, поврзаност и чувство на SUV од врвно SUV. Откријте ја сега нашата едиција Mokka X 120 години со многу роденденски пакети!

КОНФИГУРИРАЈТЕ СЕГА

ASTRA

120 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ.

Репер во компактната класа: Astra содржи карактеристики на премиум класата со спортско ракување и одлчична поврзаност. Конфигурирајте ја вашата едиција 120 години сега со нашите роденденски пакети!

CORSA

120 ГОДИНИ ЗАБАВА.

Полесна, побезбедна, попаметна: извонреден градски автомобил со технологии од премиум класата и најдобрите германски инженерски иновации. Откријте ја Corsa од едицијата 120 години сега!

INSIGNIA

120 ГОДИНИ ИЗВОНРЕДНОСТ.

Insignia е вашата моќна покана за отворен пат: елегантен дизајн, супериорна поврзаност и интелигентни системи за помош на возачот - имајте придобивки сега од нашите пакети 120 Years!

ZAFIRA

120 ГОДИНИ РАЗНОВИДНОСТ.

Овој вистински автомобил за 7 лица нуди разновидност, безбедност и забава за целото ваше семејство! Персонализирајте ја вашата едиција Zafira 120 години сега со нашите роденденски пакети!

Close

Едицијата Corsa 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 15-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
 • Рамка на групата инструменти во црна боја со висок сјај
 • Седиште на возач прилагодливо во 4 насоки, со заден дел на навалување
 • Плочки на праговите


Прилагодете на вашите потреби со:


Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Задна камера


Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 4.0 IntelliLink
 • Радио DAB+


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Биксенонски светла
 • Предна камера
 • Светла за магла


Пакет за удобност:

 • Електронска контрола на климата
 • Кожен управувач

 

Пакет за дизајн:

 • Двобоен покрив
 • Црни 17-инчни тркала од легура


> Повеќе за Corsa.

Close

Едицијата Mokka X 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • 18-инчни тркала од легура, сребрени
 • Дневни светла LED
 • Управувач обвиткан со кожа со далечински контроли
 • Предни светла за магла


Прилагодете на вашите потреби со:


Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Задна камера


Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • - Прилагодливо предно осветлување LED
 • - Предна камера

Пакет за удобност:

 • Cертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)
 • Електронска контрола на климата
 • Отвори и стартувај без клуч®

Пакет за дизајн:

 • Надворешни спортски детали на OPC линија
 • 19-инчни тркала од легура

> Повеќе за Mokka X.

Close

Едицијата Astra 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
 • 7-инчен екран на допир
 • Управувач со радио контроли
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Плочки на праговите
 

Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Задна камера

Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 4.0 IntelliLink
 • Радио DAB+

Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Светла IntelliLux Matrix LED
 • Предна камера
 • Светла за магла

Пакет за удобност:

 • Ергономски активни седишта, сертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)
 • Електронска контрола на климата
 • Кожен управувач
 • Прилагодлив потпирач за рака
 

  Пакет за возење:

 • Динамична шасија
 • Надградени 17-инчни тркала од легура

Пакет за дизајн:

 • Двобоен покрив
 • Црни 17-инчни тркала од легура

> Повеќе за Astra.

Close

Едицијата Crossland X 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Хромиран отвор за дневно светло
 • Двобоен покрив
 • Дневни светла LED
 • Плочи на подвожјето, напред и назад
 • Декоративни лајсни


Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Предупредување за судир нанапред


Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Напредно предно осветлување LED
 • Предни светла за магла
 • Бришачи за ветробранското стакло осетливи на дожд
 • Електрохроматски ретровизор со заштита од заслепување
 • Автоматска контрола на осветлувањето

Пакет за удобност:

 • Ергономски активни кожни седишта, сертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)1
 • Електронска контрола на климата


> Повеќе за Crossland X.


1Само површините за контакт на седиштето се кожни

 

Close

Едицијата Zafira 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Систем за помош при паркирање напред и назад за паркирање без напор
 • Електрика на управувач осетлив на брзина
 • Систем за помош при тргнување на нагорнина
 • R 4.0 Intellilink со 7-инчен екран осетлив на допир
 • 3 држачи за чаши и корпа за отворено складирање
 • 3 индивидуални седишта на преклопување


Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за удобност:

 • Navi 4.0 IntelliLink
 • Задна камера
 • Електронска контрола на климата со двојна зона


> Повече за Zafira.

Close

Едицијата Grandland X 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Плочи на подвожјето

Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Напредно предно осветлување LED
 • Предупредување за судир нанапред


Пакет за возење:

 • IntelliGrip
 • 18-инчни сребрени тркала од легура


Пакет за удобност:

 • Cертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“ (AGR)
 • Електронска контрола на климата


> Повеќе за Grandland X.

Close

Едицијата Insignia 120 години се нуди стандардно со:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Мултимедиумски инфозабавен систем со 7-инчен екран осетлив на допир
 • Проекција на паметен телефон, стриминг преку Bluetooth®, 2 USB, 7 звучници
 • Дневни светла и задни штопови LED
 • Автоматско сопирање во итни случаи со детекција на пешаци
 • Помош за возење во лента
 • Предупредување за судир нанапред
 • Пасивно стартување
 • Контроли на управувачот
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Плочки на праговите

Прилагодете на вашите потреби со:

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Пакет „Паркирај и оди“ вкл. автоматска помош при паркирање, задна камера, паркинг сензори напред и назад, помош за возење во лента, предупредување за мртов агол


Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Multimedia Navi
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење


Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Светла Matrix LED
 • Меморија за сообраќајни знаци

Пакет за удобност:

 • Електронска контрола на климата
 • Отворање без клуч
 

Пакет за дизајн:

 • Надворешен спортски пакет ОРС линија


> Повеќе за Insignia.