ADAM UNLIMITED

Новиот ADAM UNLIMITED. 100% ВИЕ. Без разлика дали се работи за боите на покривот, тапацирот, тркалата или декорот – комбинирајте речиси што било со сѐ.

ADAM ROCKS UNLIMITED

Она што може ADAM да го направи, ADAM ROCKS го прави уште подобро: дизајнирајте го вашиот шик мини кросовер ADAM ROCKS UNLIMITED токму онака како што сакате.

ADAM

ADAM И ТИ. Неспоредлив градски автомобил што е 100% ти? Со врвен систем за инфозабава IntelliLink и сопствена личност – време е да размислувате ADAM.

ADAM ROCKS

ADAM ROCKS изгледа помускулесто, а темната, извајана заштитна обвивка никогаш не изгледала толку добро.

ADAM S

Opel ADAM S изобилува со моќни перформанси и личен стил, кои ќе ве постават на чело пред другите.