Претходно
 • Opel,ADAM ROCKS S,models

  ADAM ROCKS S

  Мачо стил, моќ на S за да добиете каде што сакате, дополнителна харизма, удобност и наплив. ADAM ROCKS S е урбан авантурист.

Следно

ЗАПОЧНЕТЕ СО АВАНТУРАТА.

Дали сте подготвени за динамички перформанси? Оставете спортските карактеристики на ADAM ROCKS S да ви го забрзаат пулсот.

 

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Opel,ADAM ROCKS S

ADAM ROCKS S

21.681 €

Искусете моќна слобода.


Клучните стандардни карактеристики вклучуваат:

 

Елементи за стилизирање

 • Покрив од ткаенина Swing Top во црно
 • Ексклузивен спојлер на покривот Ѕ
 • Ексклузивен преден и заден браник и спуштени спојлери
 • Индикатор и магленки со хромирана околина
 • Хромирана спортска издувна цевка
 • Дневни предни и задни светла LED
 • 17-инчни тркала од лесна легура „Victory“ во сребрена боја
 • Околина на линијата на покривот, хромирана
 • Прозори Solar Protect®, затемнето стакло назад
 • Надворешни ретровизори во бојата на каросеријата со електрично подесување и рачно склопување
 • Управувач обложен со кожа со хромирани детали
 • Алуминиумски спортски седишта
 • Алуминиумски плочки на прагот, брендирани Opel
 • Привезок за клуч со динамичен црвен дизајн S

 

Удобност и безбедност

 • Мотор 1.4 Turbo со 110 kW (150 КС)
 • Специјална спортска шасија со надградени сопирачки ‘S’
 • Тјунер CD 3.0 BT /CD-радио со USB, аux-in и хендзфри телефон преку Bluetooth®, контроли на управувачот, 6 звучници
 • Голем екран за групираните инструменти
 • Електрика на прозори напред, возач и совозач (автоматско отворање и затворање)
 • Електронска контрола на климата
 • Патен компјутер
 • Темпомат со ограничување на брзината
 • Столб на управувач со навалување
 • Ткаенина/Morrocana со прегради на предните седишта
 • Возачко седиште, подесива висина
 • Задни седиштa, единечно преклопување со неделива клупа и заден дел 50/50
 • Средишна конзола со 1 држач за чаша и 2 држачи за чаша назад
 • Двотонска сирена
 • Далечинско централно заклучување на врати

 

Активна и пасивна безбедност

 • ABS и ESP®Plus со системот за помош при стартување на нагорнини
 • Систем за следење на притисокот во гумите

 

Пакет Black Jack (опционално)

 • Црн покрив
 • Црни капаци на ретровизорите
 • Црна хауба