Претходно
  • ADAM S

    Opel ADAM S изобилува со моќни перформанси и персонализиран стил за да ве стави на чело на толпата.

Следно

СЕКОГАШ ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР.

Подготвени за динамички перформанси? Дозволете им на спортските перформанси на ADAM S и ADAM ROCKS S да го забрзаат вашиот пулс.