Претходно
  • ASTRA.

    OPEL

Следно

ОТКРИЈТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ НА ASTRA.

Достапна во 2 други верзии на каросеријата – седан и Sports Tourer, Astra ве повикува на уживање во динамичното возење.