Претходно
 • Opel,Cascada,models,entry level

  SUPREME

 • Opel,Cascada,models,innovation

  INNOVATION

Следно
Претходно
 • ENTRY LEVEL

 • INNOVATION

Следно

OPEL CASCADA МОДЕЛИ.

Чиста елеганција. Јасен животен стил. Opel Cascada одново ја дефинира луксузноста на кабриолетот за секое годишно време. Само влезете и уживајте!

 

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Opel,Cascada,Entry Level,Available Models

SUPREME

 

Ниво на ексклузивност.

 

Клучните стандардни карактеристики како дополнение на Cascada Supreme се:

 

Дизајн.

 • Црни за ретровизорите
 • Црна предна украсна маска
 • Црни украци околу светлата за магла
 • Црни раткапни
 • 20” Алуминијумски тркала во две бои
 • Ексклузивни црвени шавови


Удобност и функционалност

 • Врвни седишта со црна кожа ергономски активни седишта кои вклучуваат
 • Широк спектар на опции за прилагодување
 • Лумбална поддршка
 • Продолжување на седиштето
Opel,Cascada,Innovation,Available Models

CASCADA INNOVATION

 

Ексклузивноста на следното ниво.

 

 

Клучни стандардни карактеристики:

Дизајн

 • Електрика на ретровизори, греење, во боја на каросеријата, рачно преклопување
 • Електрика на прозорци, напред и назад
 • Амбиентално осветлување, сводна ламба LED напред и на вратиите
 • Спортски седишта од винил/ткаенина со шевови Индиско лето
 • Tабла со инструменти за обвиткана со кожа со премиум ефект, како и таблата на совозачот
 • Кожен управувач 
 • Светла за магла, напред
 • Задни светла LED
 • 18-инчни тркала од легура
 • Затемнето ветробранско стакло
 • Странични прозорци - соларно апсорбирање, со хромирана средишна линија
 • Видливи хромирани издувни цевки
 • Мек покрив во црно
 • Светла за магла, напред


Удобност и функционалност

 • CD 600, вкл. 7-инлен екран во боја, радио, CD, MP3, Aux-in, USB и Bluetooth
 • 7 премиум звучници
 • Акустичен покрив
 • Помош при паркирање,напред и назад
 • Далечински заклучување и отворање на покривот
 • FlexFold на задните седишта управуван од багажникот, каде се наоѓа на далечинското електрично ослободување
 • Патен компјутер, вклучувајќи и Check Control
 • Рачен лесен влез
 • Разделени задни седишта 50:50, можност за преклопување
 • Прегради на задната страна на предните седишта
 • Невидлива антена
 • Централна конзола со прилагодлив потпирач за раце и 2 покриени држачи за чаши и затворен простор за складирање
 • Помош при тргнување на нагорнина
 • Електричен приклучок од 12V и пепелник, назад 
 • Штитници за сонце со осветлени огледала за шминкање, возач и совозач
 • Двојна електронска контрола на климата
 • Електрична паркинг сопирачка
 • Електрично затегнување на безбедносен појас
 • Isofix за задните седишта 
 • Два клуча на преклопување


Безбедност

 • Премиум пакет за осветлување напред
 • Пакет за видик и осветлување
 • Дневни светла, LED
 • Pop-up превртување над заштитни шипки во задниот дел 
 • Предни и странични воздушни перничиња за возачот и совозачот
 • Двојни затегнувачи на појасите, возачот и совозачот
 • Темпомат, вклучувајќи ограничувач на брзината
  Програма за електронска стабилност (ESP)