Претходно
 • Opel, Combo Tour (N1), Models, Essentia

  SELECTION

 • Opel, Combo Tour (N1), Models, Essentia

  ENJOY

 • Opel, Combo Tour (N1), Models, Essentia

  INNOVATION

Следно
Претходно
 • SELECTION

 • ENJOY

 • INNOVATION

Следно

OPEL COMBO – KOJ МОДЕЛ Е ВАШ ФАВОРИТ?

Новиот Combo Life превезува до седум луѓе во огромна удобност со мноштво паметни технологии. Најдете совршен модел за вас.

 

*Моделите прикажуваат дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Opel, Combo Life, Models, Essentia

SELECTION

Нивото на опременост Еssentia нуди:

Ткаенина Mistral сива

 

 • Надворешни електрични ретровизори со грејачи
 • Лизгачка врата со прозор што се отвара
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • 3,5-инчен екран во боја со систем за помош за одржување во лента
 • Темпомат со oграничувач на брзина
 • Задна клупа делива во сооднос 60/40
 • Простор за складирање над главата
 • Помош за тргнување на нагорнина (НЅА)

Opel, Combo Life, Models, Enjoy

ENJOY

Стандардна опрема на Essentia, плyс:

 

Ткаенина Mistral сива

 

 • Понапредна контролна табла
 • Врата на багажникот со прозор
 • Рачна клима
 • Браници и рачки на вратите во боја на каросерија
 • Хромиран пакет
 • Двојни лизгачки врати

Opel, Combo Life, Models, Innovation

INNOVATION

Стандардна опрема на Enjoy, плус:


 

Ткаенина Mistral кафена

 

 • 3 индивидуални преклопни задни седишта
 • LED Дневни светла
 • Врата на багажникот со затемнет прозор што се отвора
 • Шини на покривот
 • Панорамски покрив со простор за складирање над главите
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • Светла за магла што го следат движењето во свиоци
 • Преден браник во боја на каросеријата со тенка метална превлека