Претходно
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

 • ENJOY

 • COLOR EDITION

 • GSi

 • OPEL CORSA ПАКЕТ ТУРБО ПЛУС

  Надградете ја вашата Corsa 1.4 Turbo со 110 kW (150 КС) со шизички наплиц на секојдневната возбуда.

  • 17˝ титаниумски тркала со форма на исечен дијамант и 17˝ бели алу тркала со форма на исечен дијамант
  • Капаци на ретровизорите и решетка во карбон со текстура
  • Продолжетоци на браникот напред и назад
  • OPC линија спојлер, лајсни и ознаки
  • Кожен спортски управувач со рамно дно со сребрени детали
  • Брусени, спортски педали од неќрѓосувачки челик, видлив хромиран врв на издувната цевка и затемнети задни прозори
  • Спортски седишта Recaro со ткаенина или кожа се достапни како опција
 • ПАКЕТ TURBO PLUS

  Дотерајте ја вашата Corsa 1.4 Turbo со 110 kW (150 КС) со шик изглед на секојдневната возбуда.

  • 17-инчни тркала од легура, темен титаниум обработени со дијамант и 17-инчни тркала од легура, обработени со дијамант, сјајно бели
  • Капаци за ретровизори и решетка во карбон со текстура
  • Продолжетоци на преден и заден браник
  • Спојлер на линијата OPC, спуштени спојлери и беџови
  • Управувач со рамно дно, кожа, 3-краци
  • Спортски педали од не'рѓосувачки челик, видливи хромирани издувни врвови и затемнети задни прозорци
Следно
Претходно
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

 • ENJOY

 • COLOR EDITION

 • GSi

 • TURBO PLUS PACK

 • ПАКЕТ TURBO PLUS
  TURBO PLUS PACK

Следно

НЕКА ИМА ИЗБОР.

Секоја Corsa припаѓа на едно од петте нивоа на опременост: Enjoy, Color Edition, Gsi ili Едиција 120 години. Кое и да го изберете, ќе возите исклучителен автомобил.