Претходно
 • SELECTION

 • ENJOY

 • EXCITE

 • COLOR EDITION

 • COSMO

 • ПАКЕТ TURBO PLUS

  Надградете ја вашата Corsa 1.4 Turbo со 110 kW (150 КС) со шизички наплиц на секојдневната возбуда.

  • 17˝ титаниумски тркала со форма на исечен дијамант и 17˝ бели алу тркала со форма на исечен дијамант
  • Капаци на ретровизорите и решетка во карбон со текстура
  • Продолжетоци на браникот напред и назад
  • OPC линија спојлер, лајсни и ознаки
  • Кожен спортски управувач со рамно дно со сребрени детали
  • Брусени, спортски педали од неќрѓосувачки челик, видлив хромиран врв на издувната цевка и затемнети задни прозори
 • OPEL CORSA ПАКЕТ CARBON EXTREME

  Додадете тркачки стил на вашата Corsa со пакетот Carbon Extreme.
  Истакнете се со капаците на ретровизорите и решетката

  во карбон текстура.

Следно
Претходно
 • SELECTION

 • ENJOY

 • EXCITE

 • COLOR EDITION

 • COSMO

 • ПАКЕТ TURBO PLUS

 • ПАКЕТ CARBON EXTREME

Следно

НЕКА ИМА ИЗБОР.

Секоја Corsa припаѓа на едно од седумте нивоа на опременост: Selection, Enjoy, Excite, Color Edition или Cosmo. Кое и да го изберете, ќе возите исклучителен автомобил.