Претходно
 • Opel, Corsavan, Models, Essentia

  OPEL CORSAVAN

Следно
Претходно
 • CORSAVAN

Следно

CORSAVAN.

*Моделите имаат дополнителни стандардни карактеристики и тркала

CORSAVAN

Сѐ што ви треба и повеќе.


Стандардната опрема вклучува:

 

 

Елементи за стилизирање

 • 14-инчни Челични тркала со капаци
 • Линија за ременот покрај прозорецот, црна
 • Б-столбови, во боја на каросеријата
 • Ткаенина црна Gemstone Black
 • IP вметнати делови/декорации, еднобојни сиво Gunpowder Grey
 • Групирани инструменти, матирана црна околина
 • Управувач со 3 краци


Удобност и разновидност

 • Електрика на прозори
 • Далечинско, автоматско заклучување на вратите
 • Електрика на надворешни ретровизори, електрично прилагодување, рачно склопување
 • Седиште на возачот, прилагодливо во 2 насоки
 • Седиште на совозачот, прилагодливо во 2 насоки, со прилагодлив наслон


Активна и пасивна безбедност

 • Предни, странични и завесести воздушни перничиња
 • Потсетници за безбедносните ремени
 • ABS и ESP®Plus со функција за помош при тргнување на нагорнина
 • Халогенски предни светла
 • Систем за следење на притисокот во гумите
 • Средишна конзола со држачи за чаши