НОВИОТ CROSSLAND X.
ЖИВОТ ПОЛН СО МОЖНОСТИ.

Дизајниран за вас! Работа, одмор, време за нас, време за мене … Crossland X е подготвен за сѐ благодарејќи на неговата исклучителна флексибилност, водечки иновации и свеж дизајн на SUV.

Претходно
 • НОВИОТ КРОСОВЕР НА OPEL СО ДИЗАЈН НА SUV И ПРЕМИУМ ИНОВАЦИИ.

Следно
Претходно
 • НАЈДОБРАТА ЕДИЦИЈА НА OPEL.

  Повелете во првата класа: искусете го Crossland X со луксузната опрема како стандард.

 • КРОСОВЕР СО ФАКТОР НА ДОБРИ ЧУВСТВА.

  Совршен пар со урбаниот животен стил благодарејќи на виткиот дизајн на SUV и компактната големина: повторно дефиниран но сепак динамичен, новиот Crossland X се истакнува со својата практична и спортска елеганција.

 • ПОВЕЌЕ ОД САМО ДОБАР ИЗГЛЕД.

  Врвен дизајн со германска прецизност: уживајте во првокласните материјали, интуитивното ракување и типичната подигната положба на седење на SUV за вашиот совршен панорамски поглед.

 • ПОКРИВ ВО БОЈА СО ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД.

  Уживајте во свежото чувство на просторност: лебдечкиот покрив во различна боја во комбинација со панорамскиот стаклен сончев покрив1 е совршен завршеток на овој кросовер.

   

  1Oпционално

Следно
Претходно
 • ULTIMATE

 • НАДВОРЕШНОСТ

 • ВНАТРЕШНОСТ

 • ПОКРИВ ВО БОЈА СО ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД

Следно
Претходно
 • 30 % ПОСВЕТЛИ ПРЕДНИ СВЕТЛА ЦЕЛОСНО ОД LED.

  Предните светла целосно од LED се 30 % посветли од стандардните халогенски светилки и овозможуваат оптимално осветлување во секоја ситуација при возењето.

 • ЗАДНА КАМЕРА ОД 180°.

  Јасен преглед кога возите наназад: додека панорамската задна камера од 180° ви дозволува да гледате дури и зад свиоците, автоматската помош при паркирање ви овозможува излегување од паркинг местото без раце.

 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД.

  Дисплејот напред ви прикажува клучни податоци на ветробранското стакло, па можете очите да ги држите на патот.

 • ИНТЕЛИГЕНТНО ИТНО СОПИРАЊЕ.

  За секој случај: Благодарение на автоматското итно сопирање со препознавање пешаци1, патувањето станува побезбедно за вас и другите.

Следно
Претходно
 • ИНОВАТИВНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА ЦЕЛОСНО ОД LED

 • ЗАДНА КАМЕРА И ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ

 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД

 • АВТОМАТСКО ИТНО СОПИРАЊЕ СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ ПЕШАЦИ

Следно
Претходно
 • ЗАЗЕМЕТЕ ОНОЛКУ ПРОСТОР КОЛКУ ШТО САКАТЕ.

  Crossland X совршено се вклопува во вашиот животен стил, нудејќи исклучителна разновидност и простор за складирање на SUV – за што и да ви притреба.

 • РЕЛАКСИРАНО СЕДЕЊЕ БЕЗ БОЛКИ ВО ГРБОТ.

  Пристигнете релаксирани: Благодарение на нашите сертифицирани ергономски седиште што го носат печатот за квалитет на AGR (Кампања за поздрави грбови)1 вкл. 16 опции за прилагодување.

Следно
Претходно
 • ДЕЛ ЗА БАГАЖОТ

 • AGR ПЕЧАТ ЗА КВАЛИТЕТНИ
  СЕРТИФИЦИРАНИ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА

Следно
Претходно
 • R 4.0 INTELLILINK. КОНЕКТИВНОСТ НА ПОВИК.

  Беспрекорно поврзете го вашиот паметен телефон преку Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM2 со системот за инфозабава Радио R 4.0 IntelliLink – и користете го вашиот телефон без да ви се одвлекува вниманието.

 • НАЈДОБРА САТЕЛИТСКА НАВИГАЦИЈА.

  Карактеристиките лесни за употреба се: Navi 5.0 IntelliLink1 со гласовно препознавање и екран во боја на допир ве носат до вашата дестинација на брз и удобен начин.

Следно
Претходно
 • ИНФОЗАБАВА

 • НАВИГАЦИЈА

Следно
Претходно
 • ЗАШТЕДАТА НА ГОРИВО НИКОГАШ НЕ БИЛА ТОЛКУ ЗАБАВНА.

  Бензин, дизел или ТНГ (плински) мотори од 81 до 130 КС – Разновидна како и самиот Crossland X, таква е понудата на динамични и ефикасни бензиски и дизел мотори.

 • МЕНУВАЈТЕ СО ЛЕСНО.

  Менувајте со лесно со рачниот 5 или 6-брзински пренос. Или само оставете 6-брзинскиот автоматски пренос да ве води - за релаксирано и глатко возење.

 • ЗАШТЕДЕТЕ НА ГОРИВО И ИЗДУВУВАЊА.

  Нашите мотори ECOTEC® нудат совршен баланс на динамичност, ефикасност и економска вредност.

Следно
Претходно
 • МОТОРИ

 • ПРЕНОС

 • ECOTEC®

Следно

САМО ЗА ВАС.

Со оригиналните делови на Opel, можете да се искажете себе си и да искористите најмногу од вашиот Crossland X.