Претходно
  • OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

  • OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER EDITION

  • OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER DYNAMIC

  • OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER INNOVATION

  • OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER ULTIMATE

Следно
Претходно
  • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

  • EDITION

  • DYNAMIC

  • INNOVATION

  • ULTIMATE

Следно

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ.

СПОРЕДБА НА СУПЕРЛАТИВИ.

Новата Insignia е достапна во 4 варијанти или нивоа на опременост: Essentia, Enjoy, Dynamic и најмодерната Innovation. За опремата, нивото на опременост на Essentia поставува висок стандард, кој Enjoy, Dynamic и Innovation го надградуваат уште повисоко.