Претходно
  • Opel, Vivaro Combi , Models

    OPEL MOVANO COMBI

  • Opel, Vivaro Combi, Models, Elegance Pack

    OPEL MOVANO BUS

Следно
Претходно
  • COMBI

  • BUS

Следно

OPEL MOVANO – МОДЕЛИ ПО МЕРКА.

Изненадувачки економичен, но интензивно луксузен или прагматично практичен. Простран, удобен и лесно конфигурабилен. До 9 седишта во Movano Combi или 17 во Movano Bus, плус широк избор на должини, висини и опции на моќност - сето ова значи дека е совршен за вас.