Претходно
 • Movano Van

  Opel Movano панел-комбе Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  27.309 €

  Opel Movano е ѕвезда во светот на комбињата. Импресивниот избор од должина и висина на возилата, како и класите на тежина, го става на прво место во своето поле.

 • MOVANO COMBI

  Opel Movano Combi Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  32.829 €

  Идеално за транспорт на луѓе и опрема. До 9 седишта или каква било комбинација со седиштата и просторот.

 • MOVANO BUS

  Opel Movano Bus Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  42.864 €

  Удобни, единечни седишта за до 16 лица. Кабина налик на авионска, со плафонско осветлување и вентилација.

 • Movano Van со продолжена кабина

  Opel Movano комбе за превоз на работници Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  29.755 €

  Комбиниран капацитет: до 7 лица, до 2,5 тони.

 • Movano со товарен сандак

  Opel Movano сандучар Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  34.351 €

  Идеално за достава, со до 22 m3 непречен товарен простор..

 • MOVANO КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ

  Opel Movano комбе со спуштање на страните Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  29.401 €

  До 9,8 m2 товарен простор со погон на предните или задните тркала.

 • MOVANO КИПЕР

  Opel Movano кипер Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  31.926 €

  Заден кипер или кипер во 3 насоки со две должини, со погон на предните или задните тркала.

Следно

  Movano Van

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  27.309 €

  MOVANO COMBI

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  32.829 €

  MOVANO BUS

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  42.864 €

  Movano Van со продолжена кабина

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  29.755 €

  Movano со товарен сандак

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  34.351 €

  MOVANO КОМБЕ СО СПУШТАЊЕ НА СТРАНИТЕ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  29.401 €

  MOVANO КИПЕР

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  31.926 €