Opel Astra GTC – Дизајн

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

Заоблена, стилска и заводлива.

Со својот прогресивен и напреден дизајн на купе, Opel Astra GTC препознатливо се издвојува од останатите.

Прочитајте повеќе за уникатниот надворешен и внатрешен дизајн на Opel GTC.