Opel Astra GTC – Динамика на возење

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

Супериорно искуство при возење

Opel Astra GTC има иновативна технологија на шасијата, со што го подига искуството при возењето на едно повисоко ниво.

 

Продолжете да читате за да дознаете повеќе за подобрената Opel Astra GTC со предна суспензија HiPerStrut, Watt's link на задната оска и интелигентната технологија на шасијата.