Претходно
 • Opel Astra GTC – Светло за тротоари

  Светло за тротоари

  Ги осветлува потенцијалните опасности со поширок опсег на светлата (дополнителни 8° налево и надесно).

  Opel Astra GTC – Градско светло

  Градско светло

  Го пушта светлото пошироко и подолго. Се активира од страна на брзината на возилото и осветлувањето на улицата.

  Opel Astra GTC – Осветлување за земјен пат

  Осветлување за земјен пат

  Поширок и посветол од вообичаено, за зрак без одблесок од 70 метри.

  Opel Astra GTC – Светло за автопат

  Светло за автопат

  Го подига, засилува и продолжува зракот до 140 метри, без да ги заслепи другите возачи.

 • Opel Astra GTC – Светло за неповолни временски услови

  Светло за неповолни временски услови

  Се активира преку бришачите или сензорите за дожд, а ја подобрува видливоста во влажни услови.

  Opel Astra GTC – Помош со долги светла (HBA)

  Помош со долги светла (HBA)

  HBA автоматски ги наведнува вашите предни светла кога ќе детектира други светла напред и потоа ги враќа во првобитната положба кога патот ќе биде чист.

  Opel Astra GTC – Динамично светло за свиоци

  Динамично светло за свиоци

  Предните светла се вртат во насоката на свиокот до 15°. Се активира преку аголот на вртење и брзината.

  Opel Astra GTC – Статично светло на свиоци

  Статично светло на свиоци

  Свети под агол од 90° налево или надесно за да можете да видите подобро што има зад аголот.

Следно

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

Безбедност и сигурност за вашите ВИП гости.

Со својата напредна опрема за активна и пасивна безбедност и иновативните системи за помош на возачот, можете да уживате со извонредната динамика на возењето на Opel Astra GTC со солидно охрабрување.