Opel Astra GTC - Ниво на декор и верзии на моделите

OPEL ASTRA GTC МОДЕЛИ.

Без разлика дали е верзијата Enjoy, drive!, Sport или BiTurbo, ќе добиете компактен автомобил во стилот на купе, кој ќе се истакнува на секој начин. Направете го вашиот избор.

Како дополнение на својот експресивен и мускулест дизајн, како и револуционерната спортска шасија, Opel Astra GTC Enjoy доаѓа со се што можете да очекувате од удобно купе за секојдневно возење.

Стандардната опрема содржи:

 • Рачни контроли на климатизацијата
 • Радио CD 400 со троен инфо дисплеј
 • Аудио интерфејс USB
 • Капаци на ретровизорите, осветлени
 • Задни позиции за читање, со осветлени прекинувачи
 • Контрола при рамномерно возење со ограничувач на брзината
 • Контроли на радиото на воланот
 • Спортска шасија
 • Предна суспензија HiPerStrut
 • Ватово поврзување на задната суспензија
 • Серво волан чувствителен на брзина
 • Програма за електронска стабилност (ESP®Plus)
 • Прекинувач за деактивација на воздушното перниче, предни и странични воздушни перничиња за совозачот
 • Двојни затегнувачи за појас
 • Потсетник за појас
 • Систем за ослободување на педалите

Разгалете се себе си со специјалното чувство на Opel Astra GTC, проследено со дополнителна персонализација. Со ексклузивната ткаенина Wega/Atlantis, изборните AGR сертифицирани седишта обложени со ткаенина или кожа и изборните впечатливи алу тркала. Opel Astra GTC drive! е она што го сакате.

 

Клучни стандардни карактеристики во споредба со Enjoy:

 • Wega/Atlantis ткаенина
 • Патен компјутер со контроли за проверка
 • Електрична контрола на климата за двојна зона
 • Светла за магла, напред
 • Кожен волан со далечинско управување на радиото и контроли за рамномерно возење
 • Електрика и греење на надворешни ретровизори, b/c, електрично превиткување

Со возењето на 18-инчни алу тркала, Opel Astra GTC Sport носи дополнителен стил и индивидуалност, плус внатрешност која ќе ја обожувате секогаш кога ќе влезете внатре.

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Enjoy содржи:

 • Систем за помош при тргање на нагорнини
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Климатизација
 • Централна конзола со 2 држачи на чаши, затворен складиштен простор
 • Прилагодлив наслон за раката, преден

Најдоброто дизел искуство го носи Astra GTC BiTurbo. Извонредни перформанси заедно со убедлив стил и од надвор и од внатре, што може друго да барате?

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Sport содржи:

 • 2.0 BiTurbo CDTI со 143 kW (195 КС)
 • Спуштена спортска шасија
 • Сирена со со два тона
 • Алуминиумски педали
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Вграден компјутер

Ексклузивно достапно со надворешните бои Power Red, Summit White, Flaming Yellow и Mineral White, овие пакети ѝ додаваат повеќе стил и индивидуалност на вашата Astra GTC со дистинктивен контраст на покривот и надворешни ретровизори со сјајно црно или 3Д карбон. Додавањето на изборните 18- или 20-инчни алу тркала ја подига вашата Opel Astra GTC до рангот на најизвонредните автомобили